Banen & Reizen

costa navarino
Banen & Reizen
Costa Navarino maakt zich op voor Messina Pro-Am 2024

Het populaire toernooi wordt gehouden op drie van de vier 18-holes golfbanen van Costa Navarino - The Dunes Course, The Hills Course en de International Olympic Academy Golf Course - en biedt een unieke golfervaring. Deelnemers krijgen de kans om zich te herenigen met oude vrienden en nieuwe te omarmen.

terras da comporta
Banen & Reizen
Tweede baan Terras da Comporta nadert voltooiing

Na het grote succes van de Dunas Course zijn de verwachtingen voor de door Sergio Garcia ontworpen Torre Course niet minder hoog gespannen.

mallorca
Banen & Reizen
Reizen: Magistraal Mallorca

Als je je echt nergens zorgen over wilt maken, niet over het weer, niet over het eten en niet over de tijd, dan ga je naar Carrossa op Mallorca. Geniet in alle rust van luxe en eersteklas golfbanen. Een reisverhaal uit Golfers Magazine om bij weg te dromen.

rondje golf of rondje whisky?
Banen & Reizen
Droombestemming Islay. Naar de bar of naar de baan?

Met slechts drieduizend inwoners en één golfbaan is het zuidelijkste eiland van de Binnen-Hebriden niet de eerste plek waar je aan denkt bij een golftrip naar Schotland. Maar die ene baan is wél van wereldklasse. Bovendien liggen hier maar liefst negen whiskydistilleerderijen. Voldoende reden om naar Islay af te reizen.

australie
Banen & Reizen
Golf in Brissie - Zo bijzonder was je golfbestemming nog nooit!

In 2032 worden de Olympische Spelen gehouden in Brisbane, Australië. Dat is nog een best eind in de toekomst, maar Niels Paauw was in de buurt en ging kijken of je hier een beetje kunt golfen. Nou, dan kan, was zijn conclusie.

zweden
Banen & Reizen
Pin High Zomertoppers zijn er weer

Pin High Golftravel heeft ook voor deze zomer weer een selectie gemaakt van de mooiste bestemmingen voor de beste prijs. Bovendien ontvang je bij elke geboekte reis een voucher voor 12 Titleist TruFeel golfballen. 

cabot
Banen & Reizen
Castle Stuart krijgt met Old Petty Course spectaculaire buurman

Golf Highland, het netwerk van 31 golfbanen in het noorden van Schotland, mag zich verheugen op een nieuw lid, een baan die reizen naar de Hooglanden van Groot-Brittannië nog aantrekkelijker zal maken.

bernardus
Banen & Reizen
Golfers Choice Awards: wat is de beste baan van Nederland?

Als de Golfers’ Choice Rankings van 2024 in één woord samengevat zouden moeten worden, zou dat 'verandering' zijn - er is veel beweging in de top geweest. In sommige categorieën staat geen enkele club in de top 10 op dezelfde positie als vorig jaar.

Speel The Old Course met de klok mee
Banen & Reizen
Terug in de tijd: speel The Old Course met de klok mee

Zit je eind deze week toevallig in St Andrews? Dan zijn we niet alleen jaloers, maar we hebben ook een unieke tip voor je.

pin high
Banen & Reizen
Pin High Golftravel presenteert nieuwe brochure Europa dichtbij

Met maar liefst achttien nieuwe bestemmingen in acht verschillende landen is het ook dit jaar weer een heel verrassende brochure geworden, boordevol leuke nieuwtjes en met veel unieke arrangementen tegen scherpe prijzen.

almkreek
Banen & Reizen
Afslag op Golfpark Almkreek: Iedereen welkom

Enkele jaren geleden was de uit het midden van de jaren negentig stammende baan nagenoeg dichtgegroeid, aan kappen deed men niet in Heusden. Onder de nieuwe eigenaren werd Golfpark Almkreek veel speelbaarder, al sta je soms nog met vragen op de tee, constateerden we tijdens ons bezoek voor de rubriek Afslag Op.

la hacienda
Banen & Reizen
La Hacienda Links voert upgrade door aan Heathland Course

Golfers kunnen uitkijken naar een vijfsterrenervaring op La Hacienda Links Golf Resort, waarbij het luxe 36-holes Spaanse resort een aanzienlijke upgrade van de populaire Heathland-baan heeft voltooid.