Duurzaamheidsonderscheiding voor Costa Navarino

Met het in ontvangst nemen van het GEO-certificaat is het Griekse resort de eerste bestemming in de regio die zich mag tooien met deze groene eer.

costa navarino

Costa Navarino heeft haar inzet en prestaties op het gebied van duurzame golfbaanactiviteiten verder onderstreept nu The Dunes Course en The Bay Course beide de GEO Certified®-status behaalden.

De onderscheiding markeert een belangrijke mijlpaal in de al lang bestaande toewijding aan het koesteren van de natuur, het behoud van hulpbronnen, het toevoegen van gemeenschapswaarde en het ondernemen van klimaatactie.

David Ashington, General Manager bij Costa Navarino Golf: 'We zijn verheugd om de GEO Certified®-status te behalen voor The Dunes Course en The Bay Course. Deze internationale certificering erkent onze langdurige inzet voor duurzame golfontwikkeling.'

'Sinds de lancering van Costa Navarino – en zelfs daarvoor, tijdens de bouw – zijn er verschillende baanbrekende initiatieven geïntroduceerd om duurzame prestaties op de golfbanen en op de bestemming te garanderen. We werken er hard aan om deze praktijken te blijven verbeteren en ervoor te zorgen dat al onze golfers en gasten kunnen genieten van de best mogelijke ervaring in deze spectaculaire natuurlijke omgeving.'

Costa Navarino is de eerste meerbanenbestemming in het oostelijke Middellandse Zeegebied die deze internationale onderscheiding heeft behaald.