Persbericht Golfers Magazine
Persbericht Golfers Magazine
Recente artikelen
 1. Dertien landgenoten in KLM Open
  Tour
  Dertien landgenoten in KLM Open

  Naast de DP World Tour-spelers Joost Luiten, Darius van Driel en Daan Huizing zullen er volgende week nog tien Nederlandse golfers, vier amateurs en zes professionals, actief zijn in het KLM Open.

 2. ace
  Clubs & amateurs
  Uniek evenement op golfbaan ’t Zelle: sportief, mooie prijzen én een Achterhoeks tentfeest

  Golfers weten genoeg bij het horen van de woorden hole-in-one challenge. Maar voor iedere andere Achterhoeker, of van ver daarbuiten, is op 15 juni van alles te doen op golfbaan 't Zelle. Plus de mogelijkheid om op het mooie landgoed de finalisten van het Achterhoeks Open te zien golfen.

 3. pin high
  Banen & Reizen
  Scoor voordeel tijdens de Pin High Crazy Days

  De Crazy Days van Pin High Golftravel duren nog maar een paar dagen. Je kan nog tot en met zondag 9 juni profiteren van flinke kortingen en vele extra’s op golfreizen naar talloze bestemmingen. Daarnaast maak je dagelijks kans op een Wilson golftas van Jumbo Golf. 

 4. matt wallace heeft goede herinningen aan het KLM Open en The International
  Tour
  KLM Open kondigt nieuwe namen aan

  PGA Tour spelers Matt Wallace en Luke List komen naar KLM Open. 

 5. kalkman
  Clubs & amateurs
  Ga het zien: Dutch Disabled Open op Almeerderhout

  Het KLM Open staat voor de deur en eind juli wordt het Dutch Ladies Open gespeeld. Daar tussenin, van 5 tot en met 7 juli wordt op Golfclub Almeerderhout het Dutch Disabled Open gespeeld. Ook dat toernooi is het meer dan waard om veel publiek te mogen ontvangen.

 6. Willett naar het KLM Open
  Tour
  Willett naar het KLM Open

  Danny Willett komt dit jaar naar het KLM Open op golfbaan The International bij Amsterdam. Willett, die in 2016 het Masters-toernooi wist te winnen, heeft na een schouderoperatie de golfclubs dit voorjaar weer opgepakt.

 7. costa navarino
  Banen & Reizen
  Costa Navarino maakt zich op voor Messina Pro-Am 2024

  Het populaire toernooi wordt gehouden op drie van de vier 18-holes golfbanen van Costa Navarino - The Dunes Course, The Hills Course en de International Olympic Academy Golf Course - en biedt een unieke golfervaring. Deelnemers krijgen de kans om zich te herenigen met oude vrienden en nieuwe te omarmen.

 8. terras da comporta
  Banen & Reizen
  Tweede baan Terras da Comporta nadert voltooiing

  Na het grote succes van de Dunas Course zijn de verwachtingen voor de door Sergio Garcia ontworpen Torre Course niet minder hoog gespannen.

 9. lauswolt
  Clubs & amateurs
  Lauswolt Open prooi voor amateur Scott Woltering

  De uit Harderwijk afkomstige achttienjarige speler van de Hilversumsche rekende in een play-off af met professional Mike Toorop uit Hoorn.

 10. rob mouwen
  Clubs & amateurs
  Zomerkamp Rob Mouwen - Het leukste golfkamp van Nederland

  Ben je tussen de tien en zeventien jaar oud of zijn je (klein) kinderen dat, dol op golf én op zoek naar een onvergetelijk avontuur tijdens de zomervakantie? Dan is het golfkamp van Rob Mouwen op Golfbaan Het Woold vast wat voor je.