Tour

Carnoustie
Tour
Deze Week in Golf: Senior Open op Carnoustie
DP World Tour is met vakantie … PGA Tour naar Minnesota en LPGA Tour naar Canada … Senior Open op Carnoustie … Nederlandse Challenge Tour-spelers spelen Noord-Iers Open … LIV Tour doet Engeland aan
nikki hofstede
Tour
Uit de archieven van Golfers Magazine: Nikki Hofstede
Nikki Hofstede was dé Nederlandse smaakmaker van het Dutch Ladies Open. Voor velen is ze nog een grote onbekende. Wij maakten eerder al kennis met haar.
weer raak voor Dunlap
Tour
Dunlap schrijft geschiedenis met tweede zege
Nadat hij eerder dit seizoen als amateur al won op de PGA Tour, liet Nick Dunlap in het Barracuda Championship zien zeker geen eendagsvlieg te zijn.
xander schauffele wint 152e Open
Tour
Schauffele wint tweede Major van seizoen
Hij moest heel lang wachten op zijn eerste majorzege, maar nadat hij de ban brak in het PGA Championship sloeg Xander Schauffele ook toe in The Open.
nikki hofstede speelde zich naar de top 10
Tour
Hofstede beste Nederlandse in Dutch Ladies Open
Met een knappe 7e plaats overtrof Nikki Hofstede zelfs haar eigen ambitieuze doelen. 'Dat moment op achttien...kippenvel.' Jana Melichova won op Hilversum.
marit harryvan had nog wel door willen spelen
Tour
Harryvan: 'Jammer dat het voorbij is'
Marit Harryvan had van elke minuut van het Deloitte Ladies Open genoten zo erkende ze na afloop met tranen in haar ogen. 'Dit smaakt echt ontzettend naar meer.'
anne van dam
Tour
Van Dam met ronde onder par naar Parijs
Een ronde in de zestig zat er net niet in op de slotdag van het Dutch Ladies Open, maar met een keurige 70 kweekte Anne van Dam vertrouwen voor de rest van het seizoen.
billy horschel gaat aan kop maar de marges zijn klein
Tour
Alles nog open in The Open
Om te zeggen dat alles nog mogelijk is in de 152ste editie van The Open is nog bijna een understatement. Na een loodzwaredag staan slechts negen man onder par.
nikki hofstede samen met caddie Mike Korver na weer een goede slag
Tour
Hofstede blijft hot op heet Hilversum
Voor aanvang van het Dutch Ladies Open sprak Hofstede de ambitie uit om bij de beste 20 te eindigen. Met nog een ronde te spelen mag ze zelfs hopen op meer.
letas-speelster nikki hofstede opende sterk
Tour
Speelsters LETAS maken indruk op Dutch Ladies Open
Nikki Hofstede en Marit Harryvan, beiden spelend op de LETAS, lieten op de eerste dag van het Dutch Ladies Open allebei van zich horen. 'Ik heb volop genoten.'
joost luiten neemt na twee dagen afscheid van The Open
Tour
The Open na 36 holes voorbij voor Luiten
Joost Luiten slaagde er op de tweede dag van het 152e Open niet in de gisteren opgelopen schade weg te werken. Lowry voert het veld aan, Joost kan naar huis.
Daniel Brown
Tour
De verrassende leider: Daniel Brown
De 29-jarige Engelsman – in 2015 winnaar van het Internationale jeugdtoernooi van Toxandria – maakte donderdag zes birdies op Royal Troon voor een slag voorsprong op de rest van het veld. Dat wordt aangevoerd door de kampioen van 2019, Shane Lowry. De Ier liet een 66 noteren. Justin Thomas is na een 68 derde.