Tour

Lars van Meijel
Tour
Deze Week in Golf: weer aan het werk

Vier Nederlanders in Abu Dhabi Challenge … Eerste Major voor vrouwen van 2023 … Dubbelprogramma op PGA Tour … Ladies European Tour naar Zuid-Afrika … DP World Tour nog in pauzestand

scottie scheffler
Tour
Scheffler wint tweede Masterstitel

Echt zinderen wilde het op zondag niet meer. Het veld bleef lang bij elkaar maar geen moment leek een andere dan de uiteindelijke uitkomst denkbaar. Net als in 2022 luisterde de winnaar op Augusta National naar de naam Scottie Scheffler.

scheffler
Tour
Scheffler op koers voor tweede groene jasje

Na een voor vrijwel het hele veld lastige derde ronde wist Scottie Scheffler, met de nodige moeite, de koppositie te handhaven op Augusta National. Met een score van zeven onder, en een voorsprong van slechts één slag, mogen meerdere spelers echter nog hoop koesteren Scheffler van de titel te kunnen houden.

Scheffler
Tour
Drie leiders in The Masters

Max Homa, Scottie Scheffler en Bryson DeChambeau staan na 36 holes op zes onder par … Tiger Woods vestigt record … titelverdediger Rahm waarschijnlijk te ver achterop … wind was dé factor op dag twee

Bryson DeChambeau
Tour
The Masters: Niet iedereen binnen; DeChambeau leidt

Na de regen kwam zonneschijn en ronde 1 van The Masters werd grotendeels voltooid … Vrijdag komen 27 spelers vroeg terug om de ronde af te maken … Bryson DeChambeau leidt na een flitsende 65.

Azalea's
Tour
The Masters: Starttijden dag 1

Erik van Rooijen heeft donderdag om 14.00 uur onze tijd de eer om het bal te openen.

tiger woods
Tour
Tiger Woods klaar voor The Masters. Min of meer.

In aanloop naar The Masters schoof ook de vijfvoudig winnaar aan in het perscentrum. We pikten een paar uitspraken uit zijn Q&A met de aanwezige journalisten.

tiger woods
Tour
Hoeveel levens heeft Tiger Woods nog? (II)

Tiger Woods hoopt nog steeds het Major-record van Jack Nicklaus te evenaren. Hij heeft alles tegen, maar met Woods weet je het nooit. The Masters is en blijft voor hem de beste kans om weer een Major te winnen. Wordt het de week van de wederopstanding of beleven we de zwanenzang van een icoon? Deel 2 (en slot) van een profiel door Jan Kees van der Velden.

Masters
Tour
Deze Week in Golf: Groen gras, bloeiende azalea’s

Het Major-seizoen wordt geopend op Augusta, waar Jon Rahm de titelverdediger is … Challenge Tour zet seizoen voort in Abu Dhabi … Speelronde 4 van de Hoofdklasse

tiger woods
Tour
Hoeveel levens heeft Tiger Woods nog? (I)

Tiger Woods hoopt nog steeds het Major-record van Jack Nicklaus te evenaren. Hij heeft alles tegen, maar met Woods weet je het nooit. The Masters is en blijft voor hem de beste kans om weer een Major te winnen. Wordt het de week van de wederopstanding of beleven we de zwanenzang van een icoon? Deel 1 van een profiel door Jan Kees van der Velden.

Bhatia wint, ondanks schouder uit de kom
Tour
Bhatia wint, ondanks schouder uit de kom

Je schouder uit de kom juichen? Het lukte Akshay Bhatia, die ondanks de blessure toch de play-off won • 'Kwartet' voor Nelly Korda na vierde overwinning op rij • Burmester sterkste op de LIV Golf Tour

Anne van Dam
Tour
Van Dam tobt, Bhatia leidt, spanning op Doral

Australian Women’s Classic … Valero Texas Open … LIV Golf Miami