World

Billy Horschel: 'Ik word gek van langzaam spel'
World
Billy Horschel: 'Ik word echt gek van langzaam spel'

De 36-jarige Amerikaan is niet bang om zijn mening te geven. Dus heeft hij het uitgebreid over zijn meest gênante moment op de golfbaan, de beroemdste persoon in zijn telefoon en zijn allergrootste ergernis.

augusta
World
Opvallend: mannen van The Masters

The Masters zitten er weer op. Dit viel ons bij het eerste Major van het seizoen.

huurhuis
World
Slapen in Augusta peperduur tijdens The Masters

De een noemt het marktwerking, de ander noemt het oplichting. En beiden hebben een beetje gelijk. De prijs voor hotelkamers en appartementen gaat tijdens The Masters meervoudig over de kop.

opvallen
World
Wat viel de redactie op? Over Trackman, Majors en krakende lijven

Als je dagelijks met golf bezig bent dan vallen je nog wel eens dingen op. En Foeke, Jan-Kees en Martijn móeten daar dan natuurlijk wat over schrijven.

dechambeau
World
Mooie par Bryson!

Bryson DeChambeau mag het veld van The Masters voorlopig aanvoeren, tijdens de par-3 contest kwam hij op harde manier in aanraking met de golfregels

tiger woods
World
Kan Tiger Woods The Masters winnen?

De bookmakers hebben er weinig vertrouwen in, zijn fans hopen het van harte. Kan Woods The Masters winnen? We vroegen het aan een aantal Nederlandse kenners.

the masters
World
Geen minuut missen van The Masters

De strijd om het befaamde groene kampioensjasje belooft weer een enorm spektakel te worden. Ziggo Sport doet vijf dagen lang live verslag van dit golftoernooi op Ziggo Sport Golf, onderdeel van Ziggo Sport Totaal. Een deel van de wedstrijden is voor Ziggo-klanten ook te zien op kanaal 14 (Ziggo Sport).

golfpodcast
World
De Golfpodcast - Aflevering 250

Vijf jaar geleden liep Jeroen bij Martijn binnen met een simpele vraag: 'Is het misschien een idee samen een podcast te maken?' Dat had hij en dat deden ze en de rest is geschiedenis zoals ze dan zeggen. Al 250 wekelijkse afleveringen lang. 

Golfers Magazine 3
World
Golfers Magazine 3

Spelen in moeilijke omstandigheden • Interview kersverse winnaar Mike Toorop • Golfers' Choice Rankings • Golf en whisky in Schotland • Portet 'veroveraar' Céline Boutier • Hoe staat het jeugdgolf in NL ervoor? • Short game secrets Matt Wallace

luiten
World
Joost Luiten: 'Deze dingen maken The Masters speciaal'

Joost Luiten speelde twee keer mee in The Masters - in 2014 eindigde hij als gedeeld 26ste , in 2015 miste hij de cut - en kijkt nog altijd met veel plezier terug op zijn bezoeken aan Augusta National. Vijf dingen vergeet hij nooit meer...

regen
World
4 manieren om ook bij slecht weer optimaal te presteren

Hopelijk hebben we de natste dagen nu wel zo'n beetje gehad en is deze mooie zomerse dag de opmaat voor meer. Maar omdat je het in ons land nu eenmaal nooit zeker weet geven we graag wat adviezen om ook in de regen goed te scoren.

tiger woods
World
De vijf meest succesvolle spelers van The Masters

Iedere topgolfer wil niets liever dan het groene jasje winnen. Zeventien spelers deden dat zelfs vaker dan een keer.