1e Adidas Olympus Jeugd Open

Op Golfcentrum De Hoge Dijk vindt op zaterdag 20 april het eerste Adidas Olympus Jeugd Open plaats. Inschrijven is nog mogelijk.

hoge dijk

Goed nieuws voor jeugdspelers die van het spelen van wedstrijden houden! Op zaterdag 20 april kan je terecht op De Hoge Dijk, de baan aan de rand van Amsterdam voor een wedstrijd in verschillende handicapcategorieën.

Het Adidas Olympus Jeugd Open wordt niet voor het eerst georganiseerd: 'Vanwege de volle golf-agenda in september hebben we de datum veranderd naar 20 april. We hopen dat dit meer golfers de gelegenheid geeft om mee te doen. Vorig jaar hadden we een geweldig evenement en het belooft dit jaar nog veel mooier te worden, onder andere door het weergaloze prijzenpakket', schrijft René Jongen van de Olympus Juegd Commissie daarover.

Inschrijven

Er wordt gespeeld in drie speelsterktes: 18 holes Strokeplay bruto – hcp 10,0 en beter (telt mee voor de NGF junior ranking),18 holes Strokplay netto – hcp 10,1 – 20,0 en 18 holes Stableford – hcp 20,1 – 36.

Inschrijven is mogelijk tot 13 april via het inschrijfformulier en hier vind je alle overige informatie over het evenement.

Mede dankzij onze sponsoren Adidas, De Hoge Dijk Golf Academy en de Golflounge Amsterdam , zijn er vele mooie prijzen (21 in totaal!) te winnen.

Clubs & amateurs
  • Leadingcourses