Kom naar de Jeugd Open Golfdag op Golfbaan Tespelduyn

Tespelduyn nodigt ouders en kinderen uit om de wereld van golf te ontdekken tijdens de Open Golfdag speciaal voor de jeugd op 6 april 2024 vanaf 14:00 uur. Deze unieke dag biedt gezinnen de kans om samen plezier te beleven en kennis te maken met de prachtige faciliteiten van Golfbaan Tespelduyn.

jeugd

Tijdens de Jeugd Open Golfdag zullen jonge kinderen onder begeleiding van ervaren golfprofessionals de basisbeginselen van golf leren. Van het zwaaien met de club tot het rollen van de bal op de green; elke deelnemer krijgt de kans om nieuwe vaardigheden te ontdekken en te genieten van het spel, terwijl ouders aanmoedigen en meedoen.

Naast golflessen staan er ook leuke en interactieve activiteiten op het programma, zoals spellen, wedstrijden en prijzen, speciaal ontworpen om de nieuwsgierigheid en het plezier van jonge kinderen te stimuleren. De Open Golfdag belooft een gezellige en stimulerende sfeer te bieden waar gezinnen samen kunnen leren, plezier kunnen hebben en mooie herinneringen kunnen creƫren.

"We zijn opgetogen om gezinnen uit te nodigen voor onze Jeugd Open Golfdag en samen met hen de magie van golf te ontdekken hier bij Golfbaan Tespelduyn," aldus de heer Peter Duivenvoorde, directeur van Golfbaan Tespelduyn. "Golf is een sport die families samenbrengt en we hopen dat deze dag een inspiratie zal zijn voor ouders en kinderen om samen van het spel te genieten."

Plezier voorop

Naast de traditionele golfactiviteiten zullen er ook spannende spellen aanwezig zijn, waaronder Golfdart, Snoepgolf, Hole in the Wall en Sla je slag, die zorgen voor nog meer plezier en avontuur voor alle deelnemers, groot en klein.

'De Jeugd Open Golfdag is ontworpen om jonge kinderen en hun ouders een leuke kennismaking te bieden met golf. Ik kijk ernaar uit om gezinnen te begeleiden en te zien hoe ze samen genieten van deze prachtige sport', aldus professional Tjeers Staal.

De Jeugd Open Dag op Golfbaan Tespelduyn belooft een dag te worden vol plezier, ontdekking en kostbare momenten voor gezinnen met jonge kinderen. Kom en doe mee aan deze bijzondere dag en beleef samen de opwinding van de golfsport!

Voor meer informatie over het evenement en om deel te nemen, kunt u terecht op golfbaantespelduyn.nl/jeugd