Zomerkamp Rob Mouwen - Het leukste golfkamp van Nederland

Ben je tussen de tien en zeventien jaar oud of zijn je (klein) kinderen dat, dol op golf én op zoek naar een onvergetelijk avontuur tijdens de zomervakantie? Dan is het golfkamp van Rob Mouwen op Golfbaan Het Woold vast wat voor je.

rob mouwen

Al jaren organiseert professional Rob Mouwen zijn jeugdgolfkampen en ook dit jaar staan er weer een paar op het programma, zo laat hij in een persbericht weten:

Onze golfkampen zijn veel meer dan alleen maar golfen. Elke week verwelkomen we 24 enthousiaste kinderen van overal, van Nederland tot België en zelfs daarbuiten!

De hele week worden de kinderen ondergedompeld in een leerzame en opwindende omgeving, waarin golftrainingen en -activiteiten worden gecombineerd met plezier en avontuur. Gedurende de dag krijgen de kinderen 3 uur golftraining van ervaren professionals en nemen ze deel aan verschillende andere leuke golfactiviteiten.

Maar het plezier stopt daar niet!

Onze kampen bieden ook een scala aan recreatieve activiteiten, zoals een dagtocht naar de Efteling, paintballen, en avondspelen zoals onze spannende GAME night, nachtgolf en nog veel meer. In hun vrije tijd kunnen de kinderen genieten van alle faciliteiten die Golfbaan het Woold te bieden heeft, inclusief de 'Championship course', de 9 holes par3 baan en de oefenfaciliteiten.

Ons verblijf in een luxe kampeerboerderij biedt volop entertainment met een groot speelveld voor voetbalwedstrijden, een WII spelcomputer, een tafeltennistafel en natuurlijk de gezelligheid van hun golfende kampvrienden.

Als klap op de vuurpijl wordt aan het einde van de week een prachtige presentatie gegeven en een film vertoond, zodat je als (groot)ouder een goed beeld krijgt van de geweldige ervaring die je (klein)kind heeft gehad.

Wil je (klein)kind deelnemen aan een onvergetelijke golfkampervaring? Neem dan snel een kijkje op onze website jeugdgolfkamp.nl voor een leuke impressie met foto's en films, en meld je (klein)kind vandaag nog aan!