Golfers Magazine 2

Een kwart eeuw Tiger op The Masters. Bubba Watson die vertelt hoe golf hem kapot maakte. Puttles van de coach van Joost Luiten. En tips om trainen op de driving range leuker en effectiever te maken. Onmisbaar leesvoer voor golfers.

Golfers Magazine 2

Golfers Magazine 2 ligt eind deze week in de winkel. Heb je 'm liever elke maand op de deurmat? Neem dan hier een abonnement. Hieronder een greep uit de artikelen.

Om goed te scoren moet je investeren in putten. Rob Mouwen, de coach van Joost Luiten, heeft negen tips waar ook amateurs baat bij hebben.
Twaalf keer won Bubba Watson op de PGA Tour, waaronder twee keer The Masters. Achter die successen zit echter een verschrikkelijk onzekere man, vertelt hij zelf. 'Golf maakte me kapot.'
We testen deze maand drivers van Callaway en Mizuno, die lengte koppelen een veel vergevingsgezindheid. Een krachtige combinatie voor de meeste clubgolfers.
Vijf keer won Tiger Woods het Groene Jasje en zonder blessures en schandalen hadden dat er meer kunnen zijn. We kijken terug op een kwart eeuw Tiger op Augusta.
Voor alle door-weer-en-wind-bikkels zetten we de tien beste waterdichte golftassen op een rij. Ze zijn niet goedkoop maar wij zweren bij droge spullen.
Hoe belangrijk was Tiger Woods voor golf? En komt er ooit een nieuwe Tiger? Deze vragen gooiden we over de schutting bij een aantal experts.
Heb jij ook zo'n score waar je maar niet onder lijkt te kunnen komen? Check je statistieken van geraakte fairways, greens-in-regulation en putts per ronde om de barrière te doorbreken. 
Al vijftig jaar ontwerpt Gerard Jol golfbanen en we spraken met de meester over zijn carrière en het vak. 'Ik ga niet in discussie over elke grasspriet.'
Van doelloos manden vol ballen wegslaan op de driving range ga je niet beter golfen. Haal het maximale uit een training door gericht en effectief te oefenen. We leggen het stap voor stap uit.
Madeira heeft een heerlijk klimaat en geweldige golfbanen. Twee goede redenen om het eiland weer eens te bezoeken, wat we dus ook deden.