Jeugdgolfkamp 2023

Alweer voor het zestiende jaar op rij staat Rob Mouwen met zijn team klaar om golfende jeugd een week vol golf en vertier aan te bieden. Een golfkamp vol recreatie en hoe kan het ook anders, golf!

zomerkamp

Ben je tussen de tien en zeventien jaar oud, dan ben je van harte welkom om deel te nemen.

Maandag 17 juli tot en met 21 juli en 24 tot en met 28 juli staan in het teken van de recreatieweken. Ben je fanatiek golfer, bezoek dan het ‘golf only’ kamp met dagelijks drie uur golftraining en elke dag een ronde van achttien holes op de grote baan in een setting van maximaal 9 spelers. Deze week wordt gehouden tussen 31 juli en 4 augustus.

Het programma van de recreatieweken biedt een gevarieerd aanbod aan activiteiten. Denk daarbij aan een dagtocht naar pretpark de Efteling, een middag paintballen in het bos, avondspelen zoals ‘capture the flag’, buggy race, een ‘game night’ in onze moderne golfstudio en natuurlijk veel golf.

De week vindt plaats op golfbaan Het Woold, in het gezellige Brabantste Heusden, gemeente Asten met een verblijf in de luxe accommodatie Gasterij het Woold. Met verschillende tweepersoonskamers, kamers voor vier personen en de ‘grote’ kamer slaapt en verblijft de jeugd naast de golfbaan.

Het complete programma staat onder leiding van Rob en zijn team van coaches. Met de ervaring van vijftiende eerdere edities weten ze als geen ander kinderen een leuke week te bezorgen.

Mouwen: 'Ons golfkamp is al jaren een begrip in de golfwereld en staat bekend om de uitstekende organisatie en persoonlijke aandacht voor de kinderen. Meer dan de helft van alle deelnemers heeft al meerdere keren deelgenomen.'

Ben je op zoek naar een leuke invulling van de vakantie, met golf en recreatie, bezoek dan eens onze website . Wil je nog meer weten? Lees dan het artikel dat we er enkele jaren geleden voor Golfers Magazine over schreven.