Pin High Zomertoppers zijn er weer

Pin High Golftravel heeft ook voor deze zomer weer een selectie gemaakt van de mooiste bestemmingen voor de beste prijs. Bovendien ontvang je bij elke geboekte reis een voucher voor 12 Titleist TruFeel golfballen. 

zweden

Je hebt de keuze uit zo’n 30 bestemmingen waarbij je golft op prachtbanen. Van wakker worden op een golfbaan in Drenthe of een 45-holes golfwalhalla net over de grens tot een zeer elegant hotel in het hart van Versailles.

Het aanbod is zeer divers en er is voor ieder wat wils. Je boekt een zomertopper inclusief 2 overnachtingen en 2 greenfees al vanaf € 239,- per persoon. Een volledig overzicht van de zomertoppers vind je op https://www.pinhigh.nl/zomertoppers.

Win een golfbreak!

Net als voorgaande jaren geeft Pin High weer een prachtige golfreis weg. Meld je aan voor de zomertopper winactie en wie weet verblijf jij binnenkort in Boutique Hotel ’t Lansink in Twente. Naast een golfreis maak je kans op andere mooie prijzen, waaronder een Pin High waardebon t.w.v. € 100,-, een Pin High paraplu of een Pin High weekendtas. Ga om mee te doen naar https://www.pinhigh.nl/win. Deze winactie loopt tot 30 mei 2024.