Succesvolle editie Aegean Messina Pro-Am op Costa Navarino

Zon, prachtige natuur met eeuwenoude olijfbomen en groene heuvels, aangevuld met een spectaculair uitzicht op zee onder een wolkenloze septemberhemel, dat was het decor waarin professionals en amateurs van over de hele wereld de Messinia Pro-Am speelden.

aegean

De nieuwste topbestemming van Europa verwelkomde zestig teams uit 23 landen voor het internationale evenement, het grootste toernooi op de jaarlijkse golfkalender van Costa Navarino, goedgekeurd door de Confederation of Professional Golf en ondersteund door de Helleense Golffederatie en de PGA van Griekenland.

De deelnemers aan de Aegean Messina Pro-Am kregen de kans om te golfen op drie van de kenmerkende banen van het resort – The Dunes Course, The Bay Course en de International Olympic Academy Golf Course, die elk een andere uitdaging vormden – terwijl ze genoten van een schat aan memorabele ervaringen.

Na enkele opmerkelijke individuele en teamprestaties pakte Liam Bond, een professional uit Groot-Brittannië en Ierland, de hoogste professionele onderscheiding in het 54-holes evenement met een winnende score van 201 (-13), inclusief een indrukwekkend nieuw baanrecord van 62 op de Bay Course.

'De golfbanen zijn geweldig en de spelers zullen het er allemaal over eens zijn dat dit enkele van de beste banen ter wereld zijn. Ik genoot het meest van The Bay Course', aldus Bond na afloop. 'Het is mooi dat ik dit toernooi winnend heb afgesloten, het is de beste pro-am op onze kalender in Europa en er wordt zo goed voor ons gezorgd.'

Het Team Pro-Am-evenement werd gewonnen door Team Yamaç met een totaal van 283 punten, zeven punten voorsprong op de naaste rivalen.

Clubs & amateurs
  • Azalea Group