Costa Navarino in de prijzen

Een mooie titel voor het duurzame golfresort dat nog volop in ontwikkeling is. Het Navarino Hills-project ontving tijdens de World Golf Awards 2020 de prijs voor 'World's Best New Golf Development'.

costa

De wereldwijde onderscheiding vormt een aanvulling op een reeks onderscheidingen voor de bestaande faciliteiten en aankomende ontwikkelingen van Costa Navarino.

Navarino Hills ligt op schema om in het voorjaar van 2022 volledig operationeel te zijn en strekt zich uit over 500 hectare ruig natuurlijk terrein met uitzicht op de baai van Navarino en beschikt straks over twee nieuwe 18-holes golfbanen, ontworpen door de Spaanse legende en tweevoudig Masters-kampioen José María Olazábal.

De banen vormen een aanvulling op de kenmerkende lay-outs van Costa Navarino op The Dunes Course en The Bay Course en zullen, wanneer ze zijn voltooid, de positie van de bestemming versterken als een van 's werelds meest uitgebreide - en milieuvriendelijke - golflocaties.

Jose Maria Olazábal zei: “Costa Navarino is een van de mooiste plekken die ik ooit heb gezien, en het is een voorrecht voor mijn team en mij om de twee nieuwe banen op Navarino Hills te mogen ontwerpen. Ik wil de eigenaren feliciteren met hun toewijding om zo'n buitengewone golfbestemming te creëren en ik ben er trots op deel uit te maken van het Costa Navarino-verhaal. "

Bovendien werd de Dunes Course van Costa Navarino verkozen tot ‘Beste Golfbaan van Griekenland’, terwijl The Westin Costa Navarino werd uitgeroepen tot ‘Beste Golfhotel van Griekenland’, ook tijdens de World Golf Awards van dit jaar.

Bovendien is Costa Navarino tien plaatsen gestegen en staat nu op de tweede plaats in de invloedrijke tweejaarlijkse lijst van het tijdschrift Golf World van de 'Top 100 resorts in continentaal Europa', terwijl de twee vijfsterrenhotels - The Romanos, a Luxury Collection Resort en The Westin Resort Costa Navarino - beiden waren opgenomen in de top 12 van de prestigieuze 'Top 30 Resorts in Europe: Readers' Choice Awards 'van het tijdschrift Conde Nast Traveler.

Beoordeeld over vier categorieën - golfbanen, accommodatie, omgeving en niet-golfvoorzieningen - scoorde de locatie 89 van de 100 punten, slechts 0,1 van de eerste plaats.

Het Top 100 panel zei: “Een aanzienlijke stijging voor deze Griekse locatie in vergelijking met haar positie in 2018 - en toch kunnen we nu al zeggen dat de kans groot is dat het verder zal stijgen in 2022... en er is duidelijk maar één plek om naartoe te gaan. "

Stephanos Theodorides, gedelegeerd bestuurder van TEMES SA, voegde toe: “We zijn vereerd met het ontvangen van zo'n golf van onderscheidingen, terwijl we hard blijven werken om ervoor te zorgen dat elke gast die ons bezoekt, wordt getrakteerd op een onvergetelijke ervaring.

"Het is bijzonder verheugend om deze prijzen te ontvangen in een tijd dat Costa Navarino uitbreidt. Met twee nieuwe banen die worden geopend in Navarino Hills en twee nieuwe resorts die in 2022 komen, is het bemoedigend om erkenning te krijgen voor zowel de nieuwe ontwikkelingen als de bestaande faciliteiten en diensten die de bestemming biedt. "

Costa Navarino, een van 's werelds toonaangevende duurzame bestemmingen, staat bekend om zijn ongerepte kustlocatie, buitengewoon landschap, cultureel erfgoed, luxe gastvrijheid en onroerend goed. Er is een toewijding aan de hoogste normen van ecologische en sociale verantwoordelijkheid gedurende de hele operatie, evenals de wens om de hele regio van Messinia te promoten, terwijl zowel de natuurlijke schoonheid als het erfgoed wordt beschermd en behouden.

Costa Navarino is in Nederland o.a. te boeken via Pin High Golftravel en 3D Golfvakanties

Clubs & amateurs
  • Costa Navarino / Azalea Group