Pro-Am op Grieks Costa Navarino

Nu alle banen van het fraaie Griekse resort open zijn, organiseert Costa Navarino in samenwerking met luchtvaartmaatschappij Aegean Airlines een groots opgezette pro-am, de Aegean Messina Pro-Am.

costa navarino

De uit 54 holes bestaande wedstrijd is een samenvoeging van de al bestaande - en succesvolle Messinia Pro-Am en de Aegean Pro-Am. Maximaal 75 teams kunnen deelnemen aan dit door de Griekse federatie gesteunde evenement dat zal worden gespeeld op drie van de vier banen van het resort: The Dunes en de afgelopen februari geopende International Olympic Academy Golf Course en The Hills Course.

Het vierdaagse evenement biedt de mogelijkheid te strijden voor een scala aan individuele en teamprijzen met een totaal prijzengeld van maar liefst zeventigduizend euro.

Nuno Sepulveda, General Manager van Costa Navarino Golf: 'Dit is een mijlpaaljaar voor Costa Navarino met de opening van twee nieuwe golfbanen op Navarino Hills, waardoor ons totale aanbod op vier banen van het allerhoogste niveau komt. AEGEAN Airlines is een langetermijnpartner van Costa Navarino en we zijn verheugd om onze krachten te bundelen om deze nieuwe pro‑am aan de wereld te presenteren, waarbij het vele golf-, vrijetijds- en gastvrijheidsaanbod op de nieuwste golfbestemming van Europa wordt getoond.'

De teamregistratie voor de 2022 Aegean-Messinia Pro-Am is nu open en is op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Voor meer informatie over de arrangementen en om te boeken kunt u terecht op www.aegeanmessiniaproam.com. AEGEAN Airlines biedt speciale vliegtickets aan voor de deelnemers aan het toernooi.

Gelegen op meer dan 125 hectare met uitzicht op de historische baai van Navarino en de Ionische Zee, opende de door José María Olazábal ontworpen International Olympic Academy-golfbaan zijn deuren naast de naburige Hills Course en het nieuwe Hills Clubhouse aan het begin van de golfseizoen 2022. Als aanvulling op de Navarino Hills-lay-outs tijdens de Egeïsche Messinia Pro-Am is de door Bernhard Langer en EGD ontworpen Dunes Course.

Clubs & amateurs
  • Azalea Group