Championshiplinks komen samen voor ‘Hagen 54’-ervaring

Prince’s Golf Club, Royal St. George’s en Royal Cinque Ports hebben hun krachten gebundeld om een unieke en opmerkelijke linkservaring aan te bieden: de Hagen 54.

hagen54

De naam van het evenement is geïnspireerd op de beroemde oefenronde van het Open Kampioenschap van Walter Hagen uit 1920, die zich over delen van deze drie banen afspeelde en waarvoor Hagen over en onder hekken doorkroop.

De Hagen Hoof, een iconisch 54-holes ledenevenement dat dus op alle drie de banen gespeeld wordt, biedt met de Hagen 54 nu alle golfers de kans om het ultieme Open Championship-pakket te ervaren.

De drie banen van wereldklasse, op slechts enkele minuten van elkaar aan de zuidoostkust van Engeland in het graafschap Kent, hebben samen in totaal achttien Open Kampioenschappen georganiseerd, met daarnaast een overvloed aan professionele en amateur-elite-evenementen voor heren en dames, en alledrie komen ze voor in een groot aantal internationale Top 100-ranglijsten.

Het inaugurele Hagen 54-pakket bestaat uit drie ronden waarbij je van elke links kan genieten en twee nachten verblijf in The Lodge at Prince's, waar veel van 's werelds beste golfers waren gehuisvest tijdens het Open Kampioenschap van 2021 op Royal St. George's.