Foeke Collet
Foeke Collet
Recente artikelen
 1. hickory
  Reportage
  Weet jij hoeveel hulp modern materiaal biedt? Wij nu wel...

  Ken je dat? Dat je soms héél even denkt dat je een klein beetje kunt golfen? En dat precies op dat moment die vergevingsgezinde driver en die set gloednieuwe afstandsijzers uit je tas worden getrokken en vervangen door roestige clubs met een houten shaft? Een rondje hickorygolf, dat leek de hoofdredacteur nou een grappig idee...

 2. Nieuwe golfschoenen van Ecco
  Equipment
  Nieuwe golfschoenen van Ecco

  De Deense schoenenproducent komt dit voorjaar met nieuwe modellen en updates van populaire designs. Zowel voor mannen als vrouwen, en natuurlijk allemaal van leer uit eigen looierijen.

 3. TaylorMade Kalea: voor vrouwen
  Equipment
  TaylorMade Kalea: voor vrouwen

  TaylorMade ontwikkelde een lijn golfclubs speciaal voor vrouwen. De lichtgewicht Kalea-clubs helpen de bal sneller de lucht in en bieden maximale snelheid en vergevingsgezindheid.

 4. Adidas ZG23-schoenen
  Equipment
  Adidas ZG23-schoenen

  Adidas heeft de ZG23 lichter gemaakt zonder dat je inlevert op prestaties. De nieuwe zool en bovenkant bieden grip, stabiliteit én comfort.

 5. Baantip: The Island
  Clubs & amateurs
  Baantip: The Island

  Waarom The Island vaak wordt vergeten in de lijstjes van grote banen in het Verenigd Koninkrijk is ons een raadsel. Ben je in de buurt van Dublin? Zet deze ruige Ierse links op je lijst.

 6. Mizuno ST-230-drivers
  Equipment
  Mizuno ST-230-driver

  Door meer gewicht achter het clubblad te plaatsen, genereren de Mizuno ST-230 drivers meer balsnelheid en minder spin. Dat resulteert in extra lengte.

 7. EVNroll V-Series 2023
  Equipment
  EVNroll V-Series 2023

  Naast de uitgebreide keus aan hosels biedt EVNroll nu ook verwisselbare zoolgewichten in de nieuwe V-Serie, om de putters zo precies mogelijk af te stemmen op jouw stroke.

 8. Nieuwe ballen
  Equipment
  New balls, please

  Het is het enige stuk equipment dat je bij elke slag gebruikt: de bal. Geen wonder dus dat producenten altijd op zoek blijven naar manieren om er net wat meer lengte, controle en consistentie uit te persen.

 9. Cobra Aerojet-familie
  Equipment
  Cobra Aerojet-familie

  Zoals de naam al doet vermoeden zet Cobra met de Aerojet-familie vol in op aerodynamica. Het doel: meer clubhoofdsnelheid en daarmee meer afstand.

 10. Callaway Paradym-ijzers
  Equipment
  Callaway Paradym-ijzers

  Afstandsijzers zijn vanzelfsprekend lang, maar golfers willen ook gevoel. Waarom combineer je beide niet in één club, vond Callaway, waarna ze met de Paradym-ijzers op de proppen kwamen.