EVNroll V-Series 2023

Naast de uitgebreide keus aan hosels biedt EVNroll nu ook verwisselbare zoolgewichten in de nieuwe V-Serie, om de putters zo precies mogelijk af te stemmen op jouw stroke.

EVNroll V-Series 2023

EVNroll-putters staan bekend om hun Sweet Face Technology: speciale groeven in het clubblad, die variëren in diepte, dikte en curve, waardoor de afstandscontrole en richting consistenter blijven – ook als je de bal naast de sweetspot raakt.

Daarnaast biedt de Amerikaanse producent de mogelijkheid om de putter uit te rusten met zes verschillende hosels, zodat je de mate van toe-hang van het clubhoofd kunt afstemmen op je puttingstroke. Veel toe-hang past bijvoorbeeld bij een stroke met een sterke boog, terwijl een face-balanced clubhoofd effectiever is bij een rechte puttingstroke.

Met de hosel kun je de gewichtsverdeling van de putter afstemmen op je puttingstroke.

Dit maatwerk wordt bij de drie modellen uit de nieuwe V-Serie uitgebreid met verwisselbare zoolgewichten om het swinggewicht te finetunen.

De EV5 is het vlaggenschip van de V-Serie. Het clubhoofden heeft een machinaal gefreesde roestvrijstalen voorkant, die het gevoel van een blade-putter geeft. Door dit voorste deel te combineren met een aluminium achterkant met zes zoolgewichten, biedt de putter de stabiliteit van een mallet.

Er zijn drie verschillende modellen van de EV5.

EVNroll zou EVNroll niet zijn als er niet volop te kiezen viel. Er zijn drie versies voor het achterste deel, die allemaal een net even andere vorm hebben en zijn uitgerust met verschillende oplijngraphics. Daarnaast kun je ook nog kiezen voor drie kleuren: satin, duo en black.

Een losse voor- en achterkant, hosel en zoolgewichten... een EVNroll-putter in net een bouwpakket.

De EV2 Mid Blade (satin en zwart) en EV8 Tour Mallet (alleen satin) zijn volledig gefreesd van roestvrijstaal en hebben een gestroomlijnd uiterlijk voor een premium, low profile look bij het adresseren. Ook hier helpen twee zoolgewichten om de stabiliteit (MOI) ter verbeteren. Ze bieden een zacht gevoel en geluid, en volop feedback.

De EV8 Tour Mallet en EV2 Mid Blade.

De EV12 is een compacte mallet die door het gebruik van verschillende materialen echter extreem stabiel is. De body is gefreesd uit een blok aluminium, en vervolgens voorzien van roestvrijstalen vleugels die drie keer zo zwaar zijn en hiermee het gewicht naar de zijkanten drukken. De mallet is verkrijgbaar in zwart en wit.

De extreem stabiele Zero Z.1

De Zero Z.1 is gebaseerd op de innovatieve Zero uit 2022, met het meeste gewichten in de vier hoeken en een 'zero' oplijngraphic. Het alluvium frame is extreem licht en heeft in het midden een uitsparing ter grootte van een golfbal, wat ervoor zorgt dat de meeste massa aan de uiteinden zit. Het resultaat: maximale stabiliteit.

De V-Serie ligt vanaf eind maart in de winkel.

Prijs: € 515 tot € 585