Martijn Paehlig
Martijn Paehlig
Recente artikelen
 1. Geen Olympische Spelen voor Darius van Driel
  Tour
  Van Driel: 'Streep door Spelen'

  Net als Joost Luiten was Darius van Driel van plan via de rechter zijn plaats op de Olympische Spelen op te eisen. Na ampel bereid besloot hij anders.

 2. daan huizing
  Tour
  Daan Huizing: 'Met hard werken kun je ver komen'

  In zijn derde opeenvolgende seizoen op de DP World Tour heeft Daan Huizing grote doelen. Ook voor het KLM Open.

 3. klm open
  Columns
  Martijn Paehlig: 'Altijd zin in het KLM Open'

  Nog een week, dan is het weer tijd voor het KLM Open. Hoofdredacteur Martijn Paehlig bezocht begin deze eeuw zijn eerste KLM Open en miste er sindsdien geen een. Er is echter iets wat hij na die eerste keer zelden meer deed...

 4. rondje golf of rondje whisky?
  Banen & Reizen
  Droombestemming Islay. Naar de bar of naar de baan?

  Met slechts drieduizend inwoners en één golfbaan is het zuidelijkste eiland van de Binnen-Hebriden niet de eerste plek waar je aan denkt bij een golftrip naar Schotland. Maar die ene baan is wél van wereldklasse. Bovendien liggen hier maar liefst negen whiskydistilleerderijen. Voldoende reden om naar Islay af te reizen.

 5. van hanegem
  Columns
  Martijn Paehlig: De golfkunsten van de kromme

  Een van Nederlands grootste voetballers ooit blaast vandaag tachtig kaarsjes uit. Al jaren is 'de kromme' vaak op de golfbaan te vinden, sterker, ooit troffen we elkaar in een potje matchplay.

 6. ijzer
  Columns
  Saai golf

  Het klinkt misschien niet aantrekkelijk 'saai golf', maar saai golf is vaak wel goed golf, ervoer Martijn Paehlig onlangs maar weer eens.

 7. tweedehands
  Columns
  Tweedehands

  Ook voor Golfers Magazine 3 testte equipmentspecialist Foeke Collet weer nieuw materiaal, maar moet dat nu altijd, al dat nieuwe dure spul, vroeg een lezer zich af. En dus dook Collet ook in de wereld van de 'tweedehansies' en deelt hoofdredacteur Martijn Paehlig zijn ervaringen.

 8. vrouwen
  Tour
  Focus op vrouwen

  In vergelijking met de meeste andere Europese landen golfen er hier behoorlijk wat vrouwen. Toch moet het percentage flink omhoog, vertelde marketingdirecteur Danielle Wallet vorig jaar aan Golfers Magazine. Op Internationale vrouwendag plaatsen we haar pleidooi nogmaals: 'Diversiteit is de sleutel voor een gezonde toekomst van de golfsport.'

 9. nienke
  World
  Over een andere boeg

  Zo rond de jaarwisseling vragen velen zich af: moet ik blijven doen wat ik doe, of is het tijd voor iets anders? Waar de meeste mensen dan toch gewoon weer doorgaan ‒ met frisse moed of tegenzin ‒ voegen enkelen de daad bij het woord. Ook in de golfwereld. In Golfers Magazine vijf gesprekken met vroeggepensioneerden, ééntje lees je hier al.

 10. bier
  Columns
  Buddytrip

  Golfers Magazine 9 is uit. De eerste woorden zijn daarin traditiegetrouw voor hoofdredacteur Martijn Paehlig die in zijn redactioneel stilstaat bij het fenomeen buddytrip en de kwetsbaarheid van het leven.