5 Mizuno-schoenen

Mizuno introduceert dit seizoen maar liefst vijf nieuwe lichtgewicht schoenen waarbij comfort en prestaties hand in hand gaan.
Vijf nieuw schoenen van Mizuno

Mizuno heeft al sinds 1933 ervaring met het maken van schoenen. Op het gebied van hardloopschoenen behoren de Japanners tot de absolute wereldtop en vijf jaar geleden maakte het bedrijf ook een comeback op het gebied van golfschoenen. Nu wordt er overtuigend doorgeschakeld naar de volgende versnelling met maar liefst vijf nieuwe modellen, die allemaal gegarandeerd een jaar lang waterdicht zijn.

Nexlite Pro

De Nexlite Pro (€ 159) combineert een bovenwerk van soft-touch leer met de comfortabele EVA middenzool uit de hardloopschoenen. Een centraal geplaatst BOA-sluitsysteem zorgt voor een perfecte pasvorm. De schoen weeft slechts 270 gram. Hij is uitgerust met originele Mizuno IG5 spikes, waarvan er twee extra worden geleverd. Kleuren: wit/zilver en zwart.

Nexlite GS Spiked

De Nexlite GS Spiked (€ 139) levert stabiliteit in alle omstandigheden, terwijl ook hier de lichtgewicht EVA middenzool steun en demping biedt. Het bovenwerk is van synthetische leer (Kuraray) dat nauwelijks onderhoud nodig heeft en is voorzien van een BOA-sluiting. Kleuren: wit/zilver en zwart/blauw.

Nexlite GS Spikeless

De Nexlite GS Spikeless (€ 119) heeft hetzelfde bovenwerk en middenzool als zijn broer met spikes, maar door een slijtvaste zool met noppen weegt hij slechts 235 gram – dat is 45 gram lichter. Kleuren: wit/zilver, wit/blauw en zwart/blauw.

Nexlite 008 BOA

De Nexlite 008 BOA (€ 129) is net zo licht dankzij dezelfde spikeloze zool, terwijl het waterdichte bovenwerk bestaat uit dicht geweven stof. De teen wordt beschermd door duurzame laag van silicone. Volgens Mizuno resulteert dit in een van de meest comfortabele schoenen die ze ooit maakten. Kleuren: blauw, grijs en zwart (mannen), Grijs en blauw (vrouwen).

G-Style

De G-Style (€ 99) heeft een meer relaxte benadering van het spel, wat resulteert in een klassiek sneaker-look. Hiermee is hij ook heel goed op zijn plaats naast de baan. Toch is ook dit model van synthetisch leer stabiel en comfortabel. Kleur: wit of blauw.

mizunogolf.com

Laatste nieuws