Nederlands succes op PGA Show

Duca del Cosma was vorige week een opvallende verschijning tijdens de jaarlijkse PGA Show in Orlando. Het Nederlandse bedrijf was niet alleen aanwezig in Amerika, het gooide er ook hoge ogen met hun opvallende schoenen.

duca

Uit de hele wereld kwamen distributeurs en inkopers van sport retail bedrijven om de nieuwe Duca del Cosma collectie 2024 te bewonderen. Onder hen was onder meer golfretailer Jumbo Golf die zich ook op de hoogte stelde van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van golfschoenen.

'De jaarlijkse PGA Show is voor ons bedrijf heel belangrijk en gelukkig enorm succesvol geweest', aldus eigenaar Frank van Wezel.

Evelien Lauwers, directeur Duca del Cosma USA was ook uitermate tevreden over de belangstelling uit de hele wereld en met name uit de grootste golfmarkt: de USA: 'Onze dochteronderneming in North Palm Beach, Florida breidt zich gestaag uit en de Duca verkoop organisatie moet sterk worden uitgebreid om de groei op te kunnen vangen.'

Door het Engelse golfmagazine ‘Bunkered’ is één van de herenschoenen van Duca del Cosma, de witte Bernardo spike golfschoen, gekozen tot topmodel van 2024 in de categorie Spiked golfshoes.

De nieuwe voorjaarscollectie zal in maart in de pro-shops en bij de golf retailers in Nederland verkrijgbaar zijn.

World
  • Duca del Cosma