Puma Golf gaat old school met een moderne twist

Voor het eerst komt Puma Golf met een 'classic style' golfschoen. De Avant 'wingtip' en 'saddle' hebben een bovenwerk van hoge kwaliteit leer en een spikeloze zool.

Puma Golf gaat old school met een moderne twist

Puma Golf staat bekend om zijn uitgesproken, sneaker-achtige golfschoenen, maar soms wil je wat anders. 'De golfer vroeg om deze classics', zegt Andrew Lawson, die bij het Duitse merk verantwoordelijk is voor de schoenen. 'Het is voor het eerst dat we in de klassieke hoek zitten, en het was geweldig om ze te ontwerpen.'

De twee Avant-modellen combineren een klassiek 'saddle'- en een 'wingtip'-design met moderne prestaties en comfort.

Puma Golf werkt meestal met synthetisch leer, maar voor deze lijn is gekozen voor hoge kwaliteit volnerfleer. Het geeft de schoenen een premium look en gevoel, en is gegarandeerd een jaar lang waterdicht.

De ProFoam EVA middenzool heeft hoge dempende eigenschappen, waardoor de schoenen zeer comfortabel lopen. De voering is zacht en sluit naadloos rond de voet.

De stabiliteit tijdens de swing wordt geoptimaliseerd door een verhoogde rand rond de hiel en een kunststof 'naad' rond de hele schoen. Onder de zool zitten strategische geplaatste randen en noppen, die op elke ondergrond goede grip bieden.

Prijs: € 150 (heren), € 130 (dames)