Redactie Golfers Magazine
Redactie Golfers Magazine
Recente artikelen
 1. Hoe vind je de perfecte driver?
  Equipment
  Hoe vind je de perfecte driver?

  Als je dit seizoen met je driver verder wilt slaan en meer fairways wilt vinden, moet je op de volgende zaken letten.

 2. The Project (2): de eerste echte test
  World
  The Project (2): de eerste echte test

  Kan een amateurgolfer de cut halen in een professioneel toernooi? Het lijkt een onmogelijke opdracht, maar in The Project gaat voormalig DP World Tour-speler Bernd Ritthammer de uitdaging aan. Hij probeert een amateur in een paar maanden klaar te stomen voor het grote werk.

 3. Lexi Thompson is bezig aan haar laatste seizoen
  Tour
  Lexi Thompson kondigt einde loopbaan aan

  De Amerikaanse is nog geen dertig jaar oud maar zet desondanks aan het eind van het jaar een punt achter haar indrukwekkende carriere.

 4. Denk hier nooit aan bij putten
  Tips
  Verschrikkelijke swinggedachte

  Padraig Harrington won drie Majors, speelde in zes Ryder Cups en staat bekend als de ultieme 'grinder', die altijd een score weet binnen te brengen. Als deze toekomstige Golf Hall of Famer een tip heeft, luister je.

 5. U.S. Women’s Open
  Tour
  Deze week in golf: U.S. Women’s Open

  Nieuwe kans voor Van Driel en Huizing in Porsche European Open … U.S. Women’s Open wordt in Pennsylvania gespeeld … PGA Tour naar Canada .. Zweedse wildcard voor Zhen Bontan

 6. regen
  Columns
  Abnormaal veel water!

  Er komt vast ook een tijd dat we ons afvragen wanneer het nu eindelijk weer eens gaat regenen maar de afgelopen maanden viel er veel water, héél veel water. En lang niet altijd kan de baan dat snel afvoeren, weet regelkenner Pluis. En wat dan? Ook daar heeft ze een antwoord op.

 7. Riley houdt de grote namen op afstand
  Tour
  Riley houdt de grote namen op afstand

  De gedachten van elke speler waren bij de dood van Grayson Murray, maar onder die deken van rouw wist Davis Riley zijn spel het best bij elkaar te houden.

 8. hoofdklasse
  Clubs & amateurs
  Unieke triple Koninklijke Haagsche

  Alles was voor de Haagsche in de finale van de NGF Voorjaarscompetitie. Nadat eerder op de dag de Dames wonnen, deden later op de dag zowel het eerste als het tweede Herenteam hetzelfde. De Koninklijke Haagsche neemt alle prijzen mee uit Herkenbosch.

 9. Oranje onzichtbaar op alle tours
  Tour
  Oranje onzichtbaar op alle tours

  Er kwamen deze week behoorlijk wat landgenoten in actie op de DP World Tour, Ladies European Tour en Challenge Tour, maar ze speelden allemaal niet meer dan een bijrol.

 10. Grayson Murray
  Tour
  PGA Tour-winnaar Grayson Murray op 30-jarige leeftijd overleden

  Een dag nadat hij zich terugtrok uit de Charles Schwab Challenge kwam het bericht dat Grayson Murray is overleden. De Amerikaan was 30 jaar oud.