Cobra T-Rail ijzers: maximale hulp

Voor golfers die alle hulp kunnen gebruiken, komt Cobra met de nieuwe generatie T-Rail ijzers: een holle set met een hybride design en twee 'rails' onder de zool.

Cobra T-Rail ijzers: maximale hulp

Het opvallende ontwerp van de T-Rail super game improvers resulteert in maximale vergevingsgezindheid en lengte. Door het holle design en de brede zool is het volgens Cobra alsof je met hybrides speelt, maar dan met de accuratesse van een ijzer.

Dankzij de holle 'rails' wordt de zool net achter het clubblad 70 procent flexibeler, waardoor de bal hoog en met veel snelheid vertrekt. En je houdt de gewenste interactie met de grond waar de originele Baffler Rail bekend om stond.

Het clubblad is gesmeed van hard en sterk staal, en voorzien van verschillende diktes om de balsnelheid over een zo groot mogelijk oppervlak op peil te houden. De sweespot missen – iets wat hoge handicappers vanzelfsprekend vaak overkomt – heeft dus minder invloed op het resultaat.

Vanaf het hybride ijzer-6 gat de set over in een klassieke hybride-5. Deze heeft een lager en dieper geplaatst zwaartepunt, wat zorgt voor een hoge vertrekhoek en extra spin om de bal zacht op de green te laten landen. Dit maakt de lange slagen makkelijker en consistenter.

De herenset heeft standaard met een 50 grams Cobra Ultralite graphite shaft (S en R) of een 45 grams exemplaar in de Lite flex. Bij de dames is de hele set uitgerust met een Ladies flex van 45 gram om de swingsnelheid te maximaliseren.

Prijs: € 899 (6-PW/SW hybride ijzer en 5-hybride)

www.cobragolf.com