Golfers Magazine 4

Alles over het KLM Open • Instructie: hoe doen de pro's dat? • De Grand Slam van Bobby Jones • De beste drivers, fairwaywoods en hybrides van 2023 • Profiel Brooke Henderson • Gevaarlijke slagen • Het Schotse golfparadijs East Lothian

Golfers Magazine 4

Het vierde nummer van dit seizoen ligt eind deze week in de winkel. Heb je 'm liever standaard elke maand op de deurmat? Neem dan hier een abonnement. Hieronder een greep uit de artikelen die je leest in de meest recente editie.

Altijd al eens een stinger, hoge draw of stuit-stuit-stop-pitch willen slaan? Sander van Duijn laat zien hoe je de professionals kopieert.
In zeven jaar tijd won Bobby Jones vier keer het U.S. Open, drie Open Championships, vijf U.S. Amateurs en het Brits Amateur. En een Grand Slam als kers op de taart.
Natúúrlijk kun je geluk kopen. Deze nieuwe drivers, woods en hybrides helpen je om lager te scoren, en wie wordt daar niet gelukkig van?
Vlak voor het KLM Open kijken we terug op de zeges van Joost Luiten en Maarten Lafeber. Hoe mooi is het om 'thuis' te winnen? Ook zetten we de kanshebbers van 2023 voor je op een rij.
Gevaarlijk? Tja, soms heb je nou eenmaal een bunkerslag van zeventig meter of moet je de bal over een hindernis heen naar de green floppen. Dan kun je maar beter weten hoe je deze slagen moet uitvoeren.
De Canadese Brooke Henderson won op 14-jarige leeftijd haar eerste toernooi bij de professionals en elf jaar later staat de teller op twintig titels. Indrukwekkend. Maar hoe zit het met de Majors?
In Schotland ligt er altijd een goede golfbaan om de hoek. Wij gingen naar East Lothian en speelden ons vier dagen lang de blaren op de handen. Wat een golfparadijs.