Golflaarzen van Duca del Cosma

Met het najaar om de hoek brengt Duca del Cosma een uitgebreide lijn warme en waterdichte golflaarzen op de markt.

Golflaarzen van Duca del Cosma

De lijn golflaarzen van Duca del Cosma bestaat uit zes nieuwe modellen, terwijl twee populaire designs beschikbaar worden in nieuwe kleuren. De laarzen worden allemaal gemaakt van premium materialen en zijn waterdicht.

Vaandeldragers van de nieuwe collectie zijn de Francesca (dames, € 239) en de Prato (heren, € 239), beide met een waterdicht bovenwerk van zacht Italiaans nappaleer. Ze bieden warmte, grip en stabiliteit in de meest lastige omstandigheden, terwijl ze toch een modieus en sportief uiterlijk hebben.

Francesca en Prato.

De Prato is verkrijgbaar in grijs en lichtbruin en is uitgerust met een D-Eva buitenzool om maximale stabiliteit tijdens de swing te bieden. Het leren bovenwerk en de ademende Arneflex binnenzool gaan zweetvoeten tegen.

De heren kunnen ook nog kiezen voor de Fontana (€ 219), een klassieke laars die is gemaakt van waterdicht synthetisch materiaal met een zachte fleece voering. Hij is beschikbaar in de kleuren bruin en navy.

Fontana.

De dames hebben nog meer keus. De tijdloze Olivia (€ 229) voelt zich zowel in als naast de baan prima thuis. Het nappaleer heeft een modieus patroon, terwijl de in de hiel doorlopende zool de laars een stoere uitstraling geeft.

De lichtgewicht Palazzo (€ 199) en Prado (€ 209) hebben een Airplay 6 buitenzool, die stabiliteit combineert met comfort. Beide laarzen zijn gevoerd, maar bij de eerste loopt deze door in de kraag voor een winterse look. Bij de is er een patroon in het zachte leer gestanst, wat zorgt voor een chique uitstraling

Pallazo en Olivia.

De Sonesta (€ 229) is gemaakt van hoge kwaliteit, duurzaam microfiber, wat makkelijk schoonmaakt en water buiten houdt. De D-Eva buitenzool staat garant voor maximale grip. De Sabrina (€ 239) valt op door een riempje over de wreef en een robuuste bondkraag. Het bovenwerk van leer heeft een fleece voering voor droge en warme voeten.