Schoenen van Duca Del Cosma

De nieuwste lijn golfschoenen van Duca Del Cosma is uitgerust met een lichtgewicht buitenzool, wat de schoen bij uitstek geschikt maakt voor gebruik in én naast de baan.

Duca

Naast de nieuwe D-Eva buitenzool zijn veel modellen uitgerust met een waterdicht soksysteem en een ademende Arneflex inlegzool. Beide zijn gemaakt van recyclebare materialen.

Het luxe Nederlandse schoenenmerk verdeelt de nieuwe lijn in vier stijlen: Pro, Fashion, Sporty en Classic. Elke schoen wordt geleverd met twee verschillende kleuren veters. We zetten een aantal opvallende modellen op een rij.

Dandy

In de Classic-lijn springt de Dandy in het oog, en niet alleen door zijn naam. Het klassiek wit design heeft een opvallende zwarte print die door Escher zelf geschilderd lijkt te zijn. Het bovenwerk is van zacht nappaleer, en in de schoen vind je een zachte zool van geheugenscherm.

Positano

De Positano is een van de vele herenschoenen uit de sportieve lijn die is uitgerust met de nieuwe D-Eva buitenzool. Deze maakt de schoen lichter, en staat garant voor extra comfort, zonder dat je inlevert op steun en stabiliteit.

Pagani

De Pagani is gemaakt van microfiber, maar de schoen is dankzij een membraan wel volledig waterdicht. Het model is onderdeel van de Fashion-categorie, wat je terugziet in een trendy, atletisch ontwerp. Hij is verkrijgbaar in drie kleurstellingen. Ook hier zorgen de lichtgewicht zool en een zachte, ademende binnenzool ervoor dat hij draagt als een sneaker.

Alexa

Voor vrouwen is er de chique Alexa, voorzien van een Airplay 17 buitenzool met strategisch geplaatste noppen die tijdens de swing voldoende grip bieden.

Padova

De Padova is een goede keuze voor golfsters die op zoek zijn naar een 'sportieve' sneakerstijl met de prestaties van een golfschoen van topkwaliteit. Het bovenwerk van gerecyclede microvezel is makkelijk te onderhouden.