Duca del Cosma Pro Spike

Het Nederlandse merk met Italiaanse roots introduceert de Pro Spike-collectie, een lijn waterdichte golfschoenen van tourniveau die zowel stabiel als comfortabel zijn.

Duca del Cosma Pro Spike

De Pro Spike-lijn van Duca del Cosma bestaat uit twee modellen voor heren (Bernardo en Orlando) en twee voor vrouwen (Sabina en Avanti). De schoenen zijn handgemaakt en voorzien van moderne technologieën om in alle omstandigheden te presteren.

De Airplay 6 buitenzool is gemaakt van duurzaam TPU en biedt veel stabiliteit, iets waar tourspelers op vertrouwen om consistent te swingen. Hij is voorzien van strategisch geplaatste Pulsar softspikes en een halve centimeter hoge noppen – een combinatie die op elke ondergrond volop grip biedt.

De lichtgewicht EVA middenzool absorbeert schokken en genereert door zijn veerkracht extra power voor de swing, terwijl de hoge kwaliteit binnenzool zorgt voor comfort en hoge ademende eigenschappen heeft.

Bij de heren (maat 40-47) heeft de Bernardo een klassiek brogue-uiterlijk, terwijl de Orlando is voorzien van een meer sportieve look.

Bij de vrouwen (maat 36-42) is de Sabina de klassieker, met een verwijderbare flap op de wreef. De meer moderne Avanti is de sportieve van het stel.

Prijs: € 259