Natuurvillapark Waalerburght: riant verblijven op Texel mét golfbaan naast de deur

Voor een ontspannen en luxe vakantie hoef je zeker niet altijd internationale resorts op te zoeken. Op Texel vind je natuurvillapark Waalerburght; een luxe verblijf voor de perfecte ontspannen vakantie.

Wallerburght

Wandelen op het strand, tot rust komen in de natuur, fietsen over het eiland en dat alles terwijl je verblijft in een luxe natuurvilla mét Golfbaan De Texelse op tien minuten afstand. Het wordt allemaal mogelijk in Natuurvillapark Waalerburght. En met de Cadeauweken van Waalerburght wordt een verblijf op het grootste waddeneiland van Nederland wel heel verleidelijk. Golfers magazine neemt je mee het park op voor een kijkje in je toekomstige vakantieverblijf.

Luxe vakantie

In het hart van Texel vind je natuurgebied Waalenburg; een prachtig natuurgebied met weides vol orchideeën, koekoeksbloemen en ongerepte natuur. Aan de rand van dit prachtige stukje groen ligt Natuurvillapark Waalerburght: de perfecte bestemming voor een ontspannen vakantie mét de mogelijkheid om een balletje te slaan. Het ontwerp van de villa's is geïnspireerd op de karakteristieke Texelse schapenboet en vanuit je vakantiewoning kijk je door de transparante voorgevel uit op het indrukwekkende natuurgebied dat begint in de voortuin van het huis.

Natuurvilla's

De duurzame 8-persoonsvilla's beschikken allemaal over een houtkachel en een kookeiland. Daarnaast heeft elke villa vier slaapkamers met een eigen badkamer. In de kelder van je vakantieverblijf vind je ook nog een sauna; een ontspannen vakantie is gegarandeerd.

Natuurvillapark Waalerburght heeft voor ieder wat wils; er is een wasmachine in de woningen aanwezig, gratis wifi, een broodjesservice en in sommige villa's is het mogelijk om je trouwe viervoeter mee te nemen. Het aanbod bestaat uit vier verschillende villa's: Westerkolk, Waswaal, Oosterkolk en Weegeswaal.

Golfen

Natuurlijk is de vakantie niet compleet zonder de ultieme vorm van ontspanning: golf. Gelukkig beschikt Texel over een mooie, karakteristieke golfbaan: De Texelse: één van de weinige duinbanen in Nederland. De Texelse is een linkscourse die door het ruige karakter lijkt op de meer traditionele banen die je in Schotland of Ierland kunt vinden. En voor de golfer die zichzelf wil uitdagen biedt De Texelse de perfecte mogelijkheid: de harde wind op het eiland voegt door onvoorspelbaarheid een extra moeilijkheidsgraad toe.

Fikse korting

Om het allemaal nog aantrekkelijker te maken krijg je nu een fikse korting op je verblijf bij Waalerburght: in het kader van de Cadeauweken kunnen de nieuwe natuurvilla's voor een speciale actieprijs gehuurd worden.

Waar wacht je nog op? Tijd om de veerboot op te stappen en een onvergetelijke vakantie te starten.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met een commerciële partner.

Clubs & amateurs
  • Waalerburght Texel
  • Waalerburght Texel