Het ultieme golfhorloge

Er zijn heel veel golfhorloges op de markt, maar de nieuwe MARQ Golfer (Gen 2) van Garmin onderscheidt zich doordat hij lijkt op een 'normaal' titanium horloge met keramische bezel.

Het ultieme golfhorloge

Alleen de Mastersgroene kleur verraadt stiekem dat het hier een golfhorloge van Garmin betreft. Verder zou dit gewoon een normaal... herstel, peperduur klokje kunnen zijn.

Maar zodra je op het amoled-touchscreen drukt, krijg je alle informatie over meer dan 42.000 voorgeprogrammeerde banen. Denk aan de lengte van de hole, lay-up-afstanden, carry naar hindernissen en afstanden naar de voorkant, het midden en de achterkant van de green.

Een virtuele caddie geeft je advies over de te kiezen club, gebaseerd op de afstanden die je slaat en de windsnelheid. Natuurlijk krijg je hogeresolutiebeelden van de hole te zien, en bij blinde slagen geeft een pijltje de lijn naar de green aan.

De MARQ van Garmin is een 'smart watch in disguise'. Hij communiceert met je telefoon en is uitgerust met allerlei fitness- en gezondheidsfeatures. Maar bovenal is hij bloedmooi. Prijs: € 2.350.