De Garmin Vivoactive 4 & Garmin Venu: krachtige multisporthorloges met golffuncties

Als je het beste uit jezelf wilt halen tijdens het golfen zijn de golfproducten van Garmin, waaronder de multisport horloges onmisbaar.
@media (max-width: 679px){#fig-6172357db00fd img.lazyloading{background: #eee;}#fig-6172357db00fd img{#fig-6172357db00fd img.lazyloading{width: 470px;height: 470px;}}@media (min-width: 680px) and (max-width: 680px){#fig-6172357db00fd img.lazyloading{background: #eee;}#fig-6172357db00fd img{#fig-6172357db00fd img.lazyloading{width: 624px;height: 624px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-6172357db00fd img.lazyloading{background: #eee;}#fig-6172357db00fd img{#fig-6172357db00fd img.lazyloading{width: 1290px;height: 726px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-6172357db00fd img.lazyloading{background: #eee;}#fig-6172357db00fd img{#fig-6172357db00fd img.lazyloading{width: 948px;height: 533px;}}garmin

Dankzij de jarenlange ervaring met GPS-apparatuur kan er tijdens het golfen nauwkeurig gemeten worden. Ook zijn deze sporthorloges vergeleken met een smartwatch steviger, waterdicht en voorzien van fysieke knoppen. De Garmin Vivoactive 4 en de Garmin Venu bieden de golfer de essentiële zaken die gebruikt kunnen worden tijdens het golfen.

De golffuncties van de Garmin Vivoactive 4

De Vivoactive 4 biedt je vooral alle essentiële zaken die je kan gebruiken tijdens het golfen. Je kunt op dit sporthorloge de cursus downloaden die je wilt spelen en vervolgens naar de Garmin Connect-app gaan om de baan te zoeken. Al deze gegevens worden vervolgens op je smartphone opgeslagen.

Het horloge geeft je vooral de basisinformatie die je nodig hebt, zoals op welke hole je zit, hoe ver de voorkant, midden en achterkant van de green is, de vorm van de green en wat de par is. Ook kan er een pin worden verplaatst om specifieke afstanden af te leggen.

Ook biedt het horloge de functie om gevaren, doglegs en layup plekken op elke hole te kunnen zien. Er wordt weergegeven wat de afstand tot de voorkant en de achterkant van het gevaar is, wat voor een soort gevaar het is en waar deze zich bevindt in verhouding tot de green.

Nog een handige functie is dat het horloge je vertelt hoe ver je elk bal speelt om deze informatie vervolgens op te nemen zodat je er na je ronde naar kunt kijken. Deze functie wordt ook wel de Autoshot-functie genoemd. Het enige wat je hoeft te doen is de bal te raken en naar de bal te lopen. Je kunt de gegevens na je ronde bekijken om erachter te komen hoever je met elke club hebt geslagen en de gemiddelde afstanden van elke club bijhouden.

De golffuncties van de Garmin Venu

De Garmin Venu kan eveneens als de Garmin Vivoactive 4 de score bijhouden. Via de Garmin Connect-app kan er ook op dit horloge naar banen worden gezocht om deze vervolgens te downloaden. Als er een baan is gekozen kan je alles inzien wat er voor elke hole gebeurt.

Je kunt zien op welke hole jij je bevindt, de par van die hole, de vorm van de green en hoe ver je van de voorkant, het midden en de achterkant van de green verwijderd bent. Eigenlijk is het is vrijwel hetzelfde principe als bij elk ander Garmin-horloge die de golfsport ondersteunt.

Het volgende dat je kunt zien, is waar de doglegs en layup-plekken zijn. Je kunt daarnaast ook zien welke hindernissen er op elke hole zijn, waar ze zich bevinden in verhouding tot de green, en de afstand tot de voorkant ervan en hoe ver je de bal moet slaan om jouw ideale afstand over te houden. Ook biedt dit horloge de Autoshot-functie waarmee je kan meten hoe ver je elke bal slaat.

Overige functies

Naast dat deze horloges uit de Garmin collectie Golf tracking en voorgeprogrammeerde golfbanen bevatten, bieden ze ook nog andere handige functies aan. Naast de golf gerelateerde apps zijn er ook nog meer dan 20 vooraf geladen sport-apps beschikbaar, waarbij work outs door middel van animaties worden getoond. Tijdens het sporten kunnen deze horloges ook verbinding met je smartphone maken om bijvoorbeeld via spotify lekker muziek te luisteren zonder dat je je smartphone direct bij de hand hoeft te hebben. Dit is voor tijdens het hardlopen ook ideaal. Tot slot bieden deze Garmin horloges ook de mogelijkheid om contactloos te betalen.

Laatste nieuws