Garmin R10 draagbare launch monitor

Met de Approach R10 introduceert Garmin een lichtgewicht draagbare golf launch monitor die is ontworpen om golfers te helpen hun spel te verbeteren, zowel thuis, indoor als op de driving range.

Garmin R10 draagbare launch monitor

Koppel de R10 aan een compatibele smartphone met de Garmin Golf-app en je krijgt realtime meer dan een dozijn belangrijke statistieken, waaronder clubhoofdsnelheid, balsnelheid, invalshoek, spin, vertrekhoek, smash factor en carry. Gebruik de driving range-modus om sterke punten en verbeterpunten te herkennen en automatisch videoclips op te nemen om je swing te analyseren. Of neem een abonnement op de Home Tee Hero-golfsimulator en spel virtueel op meer dan 42.000 golfbanen wereldwijd.

'De Approach R10 golf launch monitor geeft golfers de mogelijkheid om op elk moment aan zijn of haar spel te kunnen werken. De monitor is lichtgewicht en het platform is gebruiksvriendelijk', zegt René Dijk, Head of Marketing en Productmanagement van Garmin Nederland.

Met de nieuwe driving range-functie van de Approach R10 kunnen golfers statistieken voor elke club bijhouden en gemakkelijk een spreidingsgrafiek creëren op basis van de geschatte balvlucht . Na het trainen kunnen gebruikers hun spel wereldwijd op alle virtuele banen spelen met de Home Tee Hero simulator en wekelijks aan toernooien deelnemen waarbij alle scores op een leaderboard in de Garmin Golf-app worden geplaatst . Bovendien kunnen automatisch opgenomen videoclips met statistieken over elke slag worden opgeslagen in de Cloud, zodat golfers hun eigen scores kunnen bekijken en analyseren, om hun spel te optimaliseren.

Met de introductie van het premium lidmaatschap van de Garmin Golf app kunnen eigenaren van de Approach R10 gebruik maken van een gratis proefperiode van 30 dagen om golfbanen wereldwijd virtueel uit te testen vanuit huis of vanaf de driving range met de Home Tee Hero golfsimulator. Daarnaast krijgen premium leden toegang tot toernooien die iedere week op een willekeurige golfbaan plaatsvinden. De Approach R10 biedt daarnaast ook directe compatibiliteit met de E6 CONNECT-bibliotheek3 met fotorealistische banen, die op elk moment kunnen worden bespeeld om de algehele golfervaring te verbeteren.

De Approach R10 wordt geleverd met een veelzijdige telefoonhouder die golfers eenvoudig aan een golftas kunnen bevestigen of als standaard op de grond kunnen plaatsen om het zicht tijdens het spelen en de toegankelijkheid met de Garmin Golf app te verbeteren. En met een batterijduur tot 10 uur kunnen golfers een lange sessie met de Approach R10 plannen.

Prijs: € 600

Garmin.com

(Persbericht)