Garmin Approach gps-afstandsmeters

Garmin introduceert in één lichting een S42 golf smartwatch, het S12 golfhorloge en de G12 handheld, die allemaal afstandsinformatie bieden op 42.000 golfbanen.
Garmin Approach gps-afstandsmeters

De S42, S12 en G12 bedienen verschillende doelgroepen, maar ze delen een groot aantal functies voor golfers van elk niveau:
• Je krijgt nauwkeurige afstanden tot de voorkant, het midden en de achterkant van de green, hindernissen, doglegs en lay-ups, op 42.000 golfbanen wereldwijd.
• Met de functie Green View zie je de ware vorm van de green en je kunt de vlag verplaatsen voor een nauwkeurige afstandsberekening.
• Met de Garmin Golf app kun je automatisch scorekaarten uploaden, deelnemen aan wekelijkse klassementen en toernooien, live scores bekijken en strokes gained analyseren.
• Koppel de producten aan de optionele CT10 clubsensoren voor het automatisch bijhouden van de afstanden die je met de verschillende clubs slaat.

De Approach S42 is een lichtgewicht smartwatch met uitgebreide golffunctie en ingebouwde sportprofielen. Hij heeft een 1,2-inch kleuren touchscreen en een gestroomlijnd ontwerp. Je ontvangt smartphone meldingen, kunt je gezondheid monitoren en activiteiten als stappen, slaap en calorieën bijhouden.

Approach S42

Door de eenvoudig verwisselbare Quick Release polsbanden is de S42 zowel stijlvol, casual als sportief te dragen. De batterij gaat tot 15 uur mee in gps-modus en tot 10 dagen in smartwatch-modus. Hij is verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, zilver en roségoud.

De Approach S12 is praktisch en eenvoudig in het gebruik, voor zowel beginners als doorgewinterde spelers. Het horloge heeft een ronde kast met een 1,3-inch beeldscherm, dat door zijn hoge resolutie ook in zonlicht goed afleesbaar is. Dankzij de nieuwe weergavemodus zijn de afstanden duidelijker dan ooit.

Approach S12

In combinatie met de Garmin golf-app1 werkt de S12 draadloos de meest gespeelde golfbanen bij, zodat de baaninformatie altijd actueel is. De oplaadbare batterij gaat in gps-modus tot 30 uur mee.

Approach G12

De Approach G12 is een compacte gps-handheld die je eenvoudig aan je riem of golftas kunt vastmaken. Het compacte ontwerp heeft een 1,3-inch display in hoge resolutie en de batterij gaat tot 30 uur (gps-modus). De G12 biedt alle voordelen van de S12 en voegt een ingebouwde clip en een lanyard-lus toe om het apparaat veilig aan de riem of golftas te bevestigen.

Prijs: € 300 (S42), € 200 (S12), € 150 (G12)

www.garmin.nl/approach

Laatste nieuws