Nieuwe schoenen van FootJoy

Met 2023 op slechts een flinke drive afstand, introduceert FootJoy nog een hele reeks nieuwe golfschoenen.

Nieuwe schoenen van FootJoy

De Stormwalker is ontworpen om je de winter door te helpen. Deze golflaarzen zijn gemaakt van zachte volnerfleer dat waterdicht, ademend en duurzaam is. Aan de binnenkant zijn ze voorzien van een dunne voering, zodat je voeten niet alleen droog maar ook warm blijven.

De Stormwalker is er voor vrouwen in zwart en bruin.

FootJoy garandeert dat de Stormwalker honderd procent waterdicht is, dankzij een speciaal membraan en een unieke constructie. Ook zijn ze na een ronde makkelijk schoon te maken.

De Flex-leest resulteert in een volle, ronde teen en brede voorvoet. Door de iets smallere hiel zit je voet wel goed 'vast' in de schoen.

De Stormwalker XT.

Naast de standaard Stormwalker (€ 149) kunnen mannen ook kiezen voor een XT-versie (€ 169) met een extra flap leer met rits, zodat nog meer van het bovenwerk is beschermd tegen water. De vrouwenversies – in zwart of bruin (€ 149) – hebben een extra laag fleece om je voeten nog warmer te houden.

De Stratos en Flex XP.

Ook staat er een nieuwe Stratos (€ 209) in de winkel, wederom boordevol comfort dankzij een middenzool van geheugenschuim – die tijdens het lopen energie terug geeft – en bovenwerk van luxueus leer. De hiel heeft een update gekregen, waardoor de schoen atletischer oogt en nog comfortabeler draagt.

De Flex XP (€ 149) heeft een sportief uiterlijk, biedt dankzij het gedeeltelijk stoffen bovenwerk hoge ademende eigenschappen, terwijl hij toch volledig waterdicht is. Ook hier zorgt en versaTrax buitenzool voor optimale grip.

De Links, Fuel en Contour Jogger.

De Contour Jogger (€ 129) van waterafstotend suède heeft een heerlijke retro look, waarmee je 'm – net als de alleen voor vrouwen beschikbare Links sneaker (€ 149) – net zo makkelijk buiten de baan kunt dragen. Een nieuwe Fuel (€ 179) in zwart completeert de najaarslijn.