TUI Golfreizen official partner Holland Golf Show

De Holland Golf Show die plaatsvindt van 17 tot en met 19 maart in de Jaarbeurs in Utrecht heeft een official supporter gevonden in TUI Golfreizen.

TUI Golfreizen official partner Holland Golf Show

Als onderdeel van TUI Sports, bekend van onder andere de marathonreizen en F1 reizen, biedt TUI Sports sinds april van dit jaar compleet verzorgde golfreizen aan, zowel individuele- als groepsreizen.

Om de golfreizen onder een nog breder publiek bekend te maken is TUI Golfreizen een samenwerking aangegaan met de Holland Golf Show. Holland Golf Events, de organisator van de Show ziet veel voordelen in de krachtenbundeling met deze sterke partner.

Arthur Beerendonk, eigenaar Holland Golf Events: ‘Toerisme is een belangrijk onderdeel binnen de totale golf-industrie en TUI Golf heeft alles in zich om daar een grote rol in te gaan vervullen. Met hun eigen vliegmaatschappij en hotelketens samen met alle andere partners overal ter wereld zal TUI Golf snel haar plek veroveren en de Holland Golf Show hoopt daarbij een succesvolle ondersteuning te kunnen zijn.’

Reinier Boss, Product manager TUI Golfreizen: ‘Nu de basis van ons golfprogramma staat is het tijd om meer bekendheid aan ons golfproduct te geven. De Holland Golf show is de enige consumentenbeurs op het gebied van golf. Met het official partnership van de show kunnen we bij de juiste doelgroep TUI Golfreizen als aanbieder van compleet verzorgde golfreizen nog meer onder de aandacht brengen. We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat dit bijdraagt aan de verdere groei en naamsbekendheid van TUI Golfreizen.