Aftellen naar Holland Golf Show

Nog een goede drie weken dan vindt de vijftiende editie van de Holland Golf Show plaats. 'Flinke groei ten opzichte van vorig jaar'.

hgs

Nog even, en dan is het zo ver. Van vrijdag 22 tot en met zondag 24 maart vindt in Expo Houten de vijftiende editie van de Holland Golf Show plaats en het belooft een prachtige editie te worden, zegt initiatiefnemer Arthur Beerendonk.

'Zoals het er nu voor staat zou ik het denk ik willen samenvatten als dat we vijftig procent meer ruimte hebben ten opzichte van vorig jaar en dat we daarnaast voorlopig ook op een vijftig procent groter aanbod zitten. Voorlopig, want zoals dat altijd gaat bedenken meerdere partijen op het laatst nog dat ze deze kans niet moeten laten lopen. Ik heb er dus alle vertrouwen in dat we nog een paar procentjes groter worden. Er is hoe dan ook sprake van een flinke groei ten opzichte van vorig jaar.'

Gevraagd naar waar de groei zit en wat de bezoekers van het evenement mogen verwachten zegt Beerendonk: 'We hebben natuurlijk onze 'vaste onderdelen': op de driving range kan je het nieuwste materiaal testen, er is een door ANWB Golf gesponsorde longest putt, een door Pin High Golftravel omarmde neary en kan je lesjes boeken bij de aanwezige pro's. Daarnaast is het aanbod van buitenlandse banen flink groter, vooral Duitsland laat van zich horen, en kan je flink wat aanbiedingen scoren.'

Op de website van de Holland Golf Show kan je de actuele stand van de standhouders zien en daar kan je ook je toegangsbewijs vast aanschaffen.

Ook Golfers Magazine is, net als bij alle eerdere edities van het evenement, aanwezig in Houten. Kom langs bij onze stand voor een praatje met de redactie, om een abonnement af te sluiten, een boek uit de boekenkast mee te nemen of om die ene prangende vraag te stellen die al jaren op je lippen ligt.

Clubs & amateurs
  • Golfers Magazine