Joost zoekt vrienden

Nederlands nummer 1 golfer Joost Luiten timmert al jaren aan de weg met zijn Joost Luiten Foundation. Om de doelstellingen van de stichting te realiseren heeft hij hulp van vrienden nodig. Birdievrienden. Ook albatrossen zijn welkom.

joost luiten

De Joost Luiten Foundation (JLF) heeft als doel kinderen met een afstand tot de golfsport in staat te stellen (vaker) te golfen. Deze afstand tot golf kan fysiek, geestelijk of materieel zijn.

Voor de financiering worden sponsors gevraagd zich aan de stichting te verbinden. Daarnaast kunnen de fans een bijdrage leveren door zich aan te melden als Birdievriend van Joost. Naast een jaarlijkse bijdrage sponsoren je dan een bedrag per birdie die Joost in een officiële speelronde maakt. Als tegenprestatie ontvang je een reguliere nieuwsbrief en wordt je één keer per jaar uitgenodigd voor de officiële Joost Luiten Foundation-dag.

Ook vriend van Luiten worden? Dat kan via bovenstaande link of loop vandaag of morgen even binnen bij de stand van de Joost Luiten Foundation op de Holland Golf Show.