Holland Golf Show strijkt neer in Houten

Het jaarlijkse sportieve dagje uit voor iedereen met alles wat golf te bieden heeft komt er weer aan. In de Expo Houten heeft het evenement een nieuwe, goed bereikbare locatie gevonden.

beurs

Na dertien keer in Amsterdam en omstreken te zijn neergestreken strijkt het golfevenement voor de tweede keer neer in de regio Utrecht. Was vorig jaar de Utrechtse Jaarbeurs het toneel voor dé Nederlandse golfshow, dit jaar vind je de Holland Golf Show in Houten, in de gelijknamige expo aldaar.

De stad en de naam mogen dan anders zijn, voor de rest is veel precies zoals de golfliefhebber dat wenst hetzelfde gebleven. Dus veel ruimte om clubs te te testen, lesjes te krijgen van PGA pro's, koopjes te scoren en heerlijk te struinen langs alle standjes die zich van 22 tot en met 24 maart verzamelen in de Expo Houten.

'Of je nu op zoek bent naar clubs, golfballen of tees, een nieuwe outfit wilt scoren of je wilt oriënteren op exclusieve golfreizen, tijdens de Holland Golf Show sla je zeker jouw slag! Letterlijk, want veel van de aangeboden accessoires en materialen kun je tijdens het event naar hartenlust uitproberen', aldus organisator Arthur Beerendonk van Holland Golf Events.

Voor een overzicht van alle standhouders klik je hier, om je kaart alvast te reserveren klik je hier. Doe het snel want wie voor 15 februari zijn kaart koopt krijgt niet alleen korting maar maakt tevens kans op een reischeque van Pin High Golftravel of een korting op twee greenfees op de Goese Golf voor de prijs van een.

Ook Golfers Magazine is, net als bij alle eerdere edities van het evenement, aanwezig in Houten. Kom langs bij onze stand voor een praatje met de redactie, om een abonnement af te sluiten, een boek uit de boekenkast mee te nemen of om die ene prangende vraag te stellen die al jaren op je lippen ligt.

Clubs & amateurs
  • adobe stock