Honma-handschoen

De nieuwe handschoen van Honma geeft veel grip en is gemaakt van zeer rekbaar stretchmateriaal.

Honma-handschoenen

Het in Azië zeer populaire Honma timmert de laatste jaren hard aan de weg in Europa. Naast de indrukwekkende ijzers krijgen ook de woods steeds meer voet aan de grond, maar de Japanners denken groter: onlangs zag een nieuwe lijn ballen het levenslicht en nu komt er ook een Honma-handschoen op de markt.

In de golfhandschoen is het materiaal Torayca verwerkt, dat Honma ook gebruikt in de premium Beres-shafts voor zijn golfclubs. In de handschoen zorgt het voor een combinatie van stretch én grip. Het synthetische leer heeft een zeshoekig patroon voor maximale grip, en is zacht en rekbaar voor optimaal comfort.

Op de rug van de hand en aan de zijkanten van de vingers is ademende, zeer rekbare stof gebruikt, zodat de handschoen zich nauw om je hand sluit. En als je 'm uittrekt, neem hij direct zijn zijn originele vorm weer aan. Synthetische leer gaat daarnaast langer mee dan gewoon leer, zodat de handschoen langer optimaal blijft presteren.

De handschoenen worden geleverd in een herbruikbare plastic capsule ter grote van twee golfballen. Ze zijn er alleen voor rechtshandige golfers, maar wel voor mannen (zwart/wit en zwart) en vrouwen (wit en roze), in respectievelijk vier en drie maten.

Prijs: € 18