Puma Golf Fusion Evo

De spikeloze Evo van Puma golf draagt zeer comfortabel, maar geeft daarnaast ook verrassend veel steun.

Puma Golf Fusion Evo

Niets verpest een rondje golf zo als een paar oncomfortabele schoenen, meent Puma golf, en daarom hebben ze er alles aan gedaan om de nieuwe Fusion Evo zo lekker mogelijk te laten zitten. 'Ongepast comfortabel' noemen ze het zelf.

Dat is voor een groot deel te danken aan het gebruik van Fusion Foam, een mix van extreem zacht schuim en heel flexibel rubber die ze gebruiken voor de middenzool. Dit zorgt volgens de desingers voor ongeëvenaarde demping.

Nylon banden en een hielversteviging houden je voet op zijn plaats.

Hieronder is een half-doorzichtige buitenzool geplaatst met 'Hex Traction Lugs': noppen met verschillende hoeken, die optimale grip en stabiliteit geven zonder dat je inlevert op comfort.

Het ademende bovenwerk is gemaakt van fijngeweven stof en voorzien van een interne sok die de voet omsluit. Om ervoor te zorgen dat je in de zijwaartse beweging van de golfswing toch voldoende stabiliteit hebt, lopen er banden van nylon over je wreef naar de geïntegreerde hielversteving. Dit systeem houdt je voet op zijn plaats en geeft steun.

De Fusion Evo is verkrijgbaar in wit, zwart en grijs.

De Fusion-familie bestaat daarnaast uit de Grip Fusion Sport en Grip Fusion Pro 3.0 (€ 90), de Laguna Fusion Sport voor vrouwen (€ 80) en de Grip Fusion Evo voor junioren (€ 70).

Prijs: € 90

pumagolf.com