GM3: drivertest en anti-slice gids

Golfers Magazine 3 ligt deze week in de winkel of deurmat en staat weer boordevol historische verhalen en reportages, het nieuwste equipment, de beste banen en handige tips. Voldoende leesvoer om de lockdown door te komen.
Cover GM3

Hieronder vind je een greep uit de verhalen in GM3, maar we hebben natuurlijk nog veel meer. Nog geen abonnee? Bestel 'm hier of neem een abonnement. Veel leesplezier!

Als een komeet schoot Jon Rahn de afgelopen twee jaar omhoog op de wereldranglijst en anno 2020 hoeft hij alleen Rory McIroy nog voor zich te dulden. We nemen de bliksemcarrière van de Baskische reus onder de loep.

Golfbanen dicht? Geen nood. Ook tijdens een boswandeling kun je prima aan je spel werken, laat Inder van Weerelt zien.

Als we straks weer mogen spelen, maakt het natuurlijk niet uit waar we die eerste drive slaan; al is het op een weiland. Maar welke banen staan er vervolgens op je verlanglijstje? Volgens de bezoekers van Leadingcourses.com zijn dit de beste vijf van Nederland. 

Over Leadingcourses.com gesproken: we speelden een fourball tegen de mannen van de golfbanenvergelijkingswebsite (mooi Scrabblewoord trouwens) en dat deden we natuurlijk op de Nederlandse nummer 1. Koninklijk genieten.

De hamvraag na de lockdown: met welke driver slaan we straks die eerste drive? Is jouw spel het meest geholpen bij een low-spin model, een draw-design of toch gewoon de meest vergevingsgezinde driver? We testen ze allemaal.

75 jaar na de bevrijding blikt historicus Arnout Janmaat terug op de oorlogsperiode in het Nederlandse golf. Hij kwam een aantal indrukwekkende verhalen tegen, over friendly fire, spionage en collaboratie.

Je wilt natuurlijk niet dat je eerste drive straks met een gigantische boog naar rechts verdwijnt. Lees onze anti-slice gids goed door, analyseer waar het probleem bij jou zit en ga 'droog' oefenen in de tuin. Dan ben je straks klaar voor een prachtige draw.

Het PGA Championship wordt dit jaar niet in mei gespeeld, maar we hebben altijd de verhalen nog. Over deze notoire schuinsmarcheerder en showman Walter Hagen bijvoorbeeld. 

Laatste nieuws