Garmin S60 gps-horloge

Garmin S60 gps-horloge

In de baan is de S60 een functionele gps-rangefinder die je alle informatie geeft die je nodig hebt, maar als je niet golft ziet deze nieuwste aanwinst van Garmin er gewoon uit als een stijlvol horloge. Er is zelfs een premium versie met een keramische rand en een leren polsband, en je kunt wijzerplaten en apps downloaden om van stijl te wisselen. 

De S60 heeft een touchscreen dat ook in zonlicht goed is af te lezen. Van meer dan 40.000 voorgeladen banen krijg je kleurenkaarten van de holes te zien, met duidelijke afstanden tot de voorkant, het midden en de achterkant van de green. Ook zie je in één oogopslag hoe ver het tot bunkers, waterhindernissen, doglegs en lay-up gebieden is.

Je kunt elke locatie op de kaart aanraken om de precieze afstand tot een doel te weten te komen (Touch Targetting). Dat geldt dus ook voor de green, waarbij je de vlag handmatig kunt verplaatsen (GreenView) naar de positie van die dag. In de PlaysLike-modus krijg je ook te zien of de slag uphill of downhill is, wat de clubkeuze makkelijker maakt. En kun je de vlag niet zien, dan geeft de PinPointer aan welke kant je op moet.

De AutoShot Gametracker stuurt automatische je slagen en afstanden naar een Garmin Connect account, zodat je de ronde later kunt analyseren. Als je vaker op één baan speelt, kun je ook alle slagen op deze baan op één kaart zien, wat patronen in je spel duidelijk maakt.

Ook het aantal stappen, de afgelegde afstand, verbrande calorieën en je slaapritme worden bijgehouden. Met deze Activity Tracker heb je dus een soort persoonlijke sportcoach om je pols.

Bang om iets te missen? Je kunt de S60 ook koppelen aan je smartphone. Op deze manier krijgen je meldingen van oproepen, tekstberichten, e-mails en berichten via social media. Ook stelt dit je in staat om op de hoogte te blijven van de weersvoorspellingen.

Met de Garmin golf-app hou je contact met andere gebruikers van Garmin golfhorloges. Je kunt je resultaten delen, tegen elkaar spelen, klassementen bijhouden en je eigen toernooi starten. Ook kun je wijzerplaten en apps downloaden.

De batterij van de S60 gaat tijdens het golfen maximaal tien uur mee en in de 'horlogemodus' met Tracking Activity maximaal tien dagen. Hij is waterbestendig en verkrijgbaar met zwarte of witte siliconenband. De premium versie heeft een keramische rand en een zwarte leren polsband.

Prijs: € 450,- / € 550,- (premium)

www.garmin.nl