Galvin Green DRYVR-regenkleding: op alles voorbereid

Het zal niemand ontgaan zijn: het weer wordt steeds onvoorspelbaarder en extremer. De 2024-collectie van Galvin Green wordt dan ook weer aangevoerd door de DRYVR-regenkleding.

Galvin Green DRYVR-regenkleding: op alles voorbereid

De lijn bestaat uit uit 21 jacks, hoodies en broeken voor mannen, vrouwen en junioren, in maar liefst vijftig kleuren en alle maten. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende versies van het Gore-Tex membraan waar Galvin Green beroemd mee is geworden. Vanzelfsprekend zijn ze allemaal honderd procent water- en winddicht zijn.

De DRYVR-lijn is onderdeel van de 2024 Collection Part One, die bestaat uit 36 nieuwe kledingstukken in vijf verschillende categorieën of lagen.

'Golfers krijgen steeds vaker te maken met uitdagende weersomstandigheden, overal ter wereld', zegt CEO Nicholai Stein. 'Onze focus ligt op het maken van de beste kleding, die golfers droog houdt en in staat stelt om optimaal te presteren.

Amos en Armstrong

Heren

Vaandeldrager van de nieuwe herencollectie is het Amos 'regenhoodie', waar golfers volgens Galvin Green massaal om vroegen. Het jack is gemaakt van Gore-Tex C-knit stretch materiaal dat aan de binnenkant is voorzien van een soepele 'slide and glide'-laag om het aan- en uittrekken makkelijker te maken.

De capuchon is voorzien van een elastisch koord om 'm perfect op maat te maken, wat ook geldt voor de aanpasbare mouwen. De Amos is geschikt voor gebruik in en naast de baan, en is voorzien van een borst- en twee zijzakken. Verkrijgbaar in de kleuren blauw, antraciet en lichtgrijs.

Dylan en Dawson

Het succesvolle Amstrong jack (gemaakt van de extreem licht Gore-Tex Paclite) is er nu in twee nieuwe kleuren, terwijl de warme Albert (Gore-Tex voering) er nu ook in blauw/wit is.

Het sportieve Layton full-zip jack en het stijlvolle Lauro vest beschermen je tegen de wind en zijn waterafstotend. Beide kledingstukken vallen in de Interface-1 laag en houden je warm door een isolerende laag.

Hetzelfde geldt voor de Dylan full-zip sweater uit de Insula-lijn, die warmte combineert met zacht en rekbaar materiaal. In deze 'middenlaag' vindt je ook de Dave half-zip en de Dawson full-zip: moderne sweaters met uitgesproken kleuren.

Ally en Aida

Dames

In de damescollectie is de Ally dit seizoen beschikbaar in een wit/grijze kleurstelling. Het jack van lichtgewicht, rekbaar Gore-Tex Paclite heeft speciaal gevormde mouwen en aanpasbare boorden om maximale bewegingsvrijheid en een optimale pasvorm te bieden.

De gevoerde Aida en Anya jacks zijn beschikbaar in respectievelijk twee en drie kleuren, en in talloze maten (XS-XXL). Nieuws is het warme Lucille vest met isolerend materiaal dat winddicht en waterafstotend is. Ook de Destiny full-zip sweater biedt extra warmte op koele dagen.

Junioren

De collectie voor junioren wordt aangevoerd door het nieuwe Remi jack en Ronie vest – die beide zijn gemaakt van Interface-1 materiaal – en de isolerende Rex sweater.

Zomer

En als de zon tijdens de ronde hopelijk toch nog doorbreekt, dan kunnen de verschillende lagen afgepeld worden en heeft Galvin Green voor heren, dames en junioren meerdere kledingstukken in de Ventil8 Plus-lijn. Dit goed ademende materiaal houdt je temperatuur op warme dagen op peil en voegt vocht snel af. Naast shirts wordt het ook gebruikt in leggings en rokjes.