Nieuwe golfboeken van Phil Allen

Van PGA-coach Phil Allen, door Golf Digest uitgeroepen tot een van de 75 Best International Teachers, verschenen onlangs weer drie nieuwe delen in zijn reeks 'Golfen Met Phil Allen'.

Nieuwe golfboeken van Phil Allen

De boeken met instructies bevatten duidelijke, praktijkgerichte uitleg met veel begeleidende foto’s. De vele tips leiden volgens de voormalige swingcoach van Joost Luiten gegarandeerd tot betere prestaties in de baan.

Word Een Betere Golfer In Vier Weken is het meest algemene deel, waarin je aan de hand van gemakkelijk uitvoerbare oefeningen binnen een maand resultaat ziet. De andere twee delen gaan meer de diepte in.

In Haal Het Beste Uit Je Putter behandelt Allen de basisprincipes van het putten en de persoonlijke voorkeuren en omstandigheden die bepalend kunnen zijn voor succes op de green. Denk hierbij aan grip, techniek, snelheid en richting.

Swingproblemen En Oplossingen gaat uitgebreid in op de oorzaken van de zogeheten ‘miss hits’, op de vreselijke ‘hook’ en ook op de redenen waarom een bal juist ‘dik’ of ‘dun’ wordt geraakt. In dit deel vind je veel swingoefeningen.

Prijs: € 16,95 per deel. Verkrijgbaar in de (online) boekhandel en via edicola.nl.