Golfen met Phil Allen

De voormalig coach van Joost Luiten, PGA Advanced Professional Coach en European Tour coach wil iedereen beter leren golfen. De eerste drie delen van zijn boekenreeks 'Golfen met Phil Allen' liggen inmiddels in de winkel.

boeken

'Ik heb de afgelopen dertig jaar veel geleerd als trainer/coach en ik vind weinig mooier dan het delen van de in die jaren opgedane kennis. Natuurlijk is er een verschil in het lesgeven aan beginnende golfers of professionals maar in de kern komt het op hetzelfde neer: geloof in het proces dat je als leerling en coach ingaat', zegt Allen over de reden voor het uitgeven van de boekenreeks.

De afgelopen jaren maakte Allen regelmatig instructies in print en video, en dat bracht hem op het idee al deze informatie te bundelen in een serie instructieboeken.

'In totaal betreft het zes boeken, waar de eerste drie inmiddels van verschenen zijn. Voor de recreatieve golfer zal er baat bij hebben om te leren hoe hij of zij de diverse schoten moet spelen. Ik hoop dat de lezers van de boeken door het toepassen van de tips en technieken in de boeken niet alleen beter gaat golfen, maar ook meer plezier gaat beleven aan de sport.'

De boeken, een uitgave van Edicola Publishing en met fotografie van onder meer Ronald Speijer, zijn onder meer te bestellen op de website van de uitgever zelf, maar ook bij bol.com. Op philallengolf.com is het gratis kennismakings e-book 'word een betere golfer in vier weken' te downloaden.