Puma Golf najaarskleding

De najaarslijn van Puma Golf heeft de naam 'Made for this' meegekregen, en omvat een uitgebreide selectie kleding om je droog en warm te houden.

Puma Golf najaarskleding

'Je komt naar de baan om te golfen, niet om je druk te maken over het weer', verklaart Juston Tucker, hoofd product design bij Puma Golf, de naam van de najaarslijn. 'Deze collectie combineert technologie met stijl. We noemen 'm 'Made for This' omdat hij gemaakt is voor spelen in de wind, regen of kou.' De lijn bestaat uit vrouwen- en mannenkleding.

Bij de nieuwe collectie gaat Puma Golf uit van het 'laagjesprincipe', waarbij je je outfit – afhankelijk van de omstandigheden – 'opbouwt' uit verschillende laagjes. Er wordt onderscheid gemaakt tussen WRMLBL om je warm te houden en DRYLBL om je droog te houden (daar heb je kennelijk geen klinkers voor nodig). Deze labels bestaan uit sweaters, vesten, windbreakers, regenkleding en gevoerde jacks.

De DRYLBL-lijn excelleert in de wind en regen, met waterdichte broeken en jacks waarvan de naden gesealed zijn. Het sympatex materiaal is honderd procent wind- en waterdicht, terwijl je dankzij goede strechteigenschappen nog wel voldoende bewegingsvrijheid om een swing te maken.

Zijn wind en kou de belangrijkste tegenstanders, dan kom je uit bij de WRMLBL-collectie. Deze omvat een uitgebreide line-up van gevoerde vesten, jacks, fleece en cashmere sweaters, hoodies, quarter zips en wind blockers. Naast warmte staat ook hier bewegingsvrijheid centraal.