Met deze golfkleding kom je warm de winter door

Staan de clubs tot eind maart in de garage of speel je stug de hele winter door? Voor de volhouders hebben we een verzameling kleding die je heerlijk warm houdt.

Met deze golfkleding kom je warm de winter door

FootJoy Thermal Hoodie
Prijs: € 149
Deze moderne hoodie is ontworpen om lichaamswarmte vast te houden in koude en winderige condities, terwijl een waterafstotende finish je beschermt bij mist of lichte regen. De stretchstof is gevoerd met fleece en voorzien van twee zakken om ook je handen warm te houden.

Galvin Green Daxton
Prijs: € 159
Op zoek naar een zachte pullover die je comfortabele warmte biedt? Dan zit je goed met de Daxton. Hij is volledig gemaakt van gerecycled polyester met hoge rekbare eigenschappen voor optimale bewegingsvrijheid. Het materiaal is ademend, droogt snel en voert overtollige warmte en vocht af.

Adidas DWR ¼ Zip
Prijs: € 75
Dankzij een comfortabele hoge kraag en goed sluitende boorden beschermt deze dubbel gestikte pullover van gerecyclede materialen je optimaal tegen de elementen. Een duurzame waterafstotende finish voorkomt dat je in lichte regen direct naar je regenjas moet grijpen.

Glenmuir Inverness
Prijs: € 150
Het Schotse Glenmuir maakt al kleding sinds 1891 en combineert traditie met moderne designs – altijd van kwalitatief hoogwaardige materialen. De Inverness is gemaakt van zachte kasjmier en gekamd katoen en heeft een opvallend tartan patroon. Verkrijgbaar in vier kleuren.

Callaway Aquapel ¼ Zip
Prijs: € 70
Gemaakt van 90 procent polyester en 10 procent spandex biedt deze sweater volop bewegingsvrijheid. Het materiaal is zowel waterafstotend als ademend, terwijl de zachte voering garant staat voor een comfortabele warme ronde. Licht, flexibel en voorzien van een borstzak.

Ping Elevation
Prijs: € 125
Tegenwoordig zit er bijna net zoveel technologie in de kleding van Ping als in hun clubs. Deze moderne mid-layer is rekbaar, waterafstotend en heeft thermische eigenschappen die lichaamswarmte vasthouden. Een geweldige keus voor die frisse najaarsochtenden.

Puma Golf Cloudspun Heather Crewneck
Prijs: € 85
Dit ingetogen, klassieke design draag je net zo makkelijk op de golfbaan als daarbuiten. Via een speciale technologie weet Puma polyester met spandex te combineren, wat resulteert in materiaal dat aanvoelt als zacht katoen maar waarin je volop bewegingsvrijheid geniet. Minstens twintig procent van de stof is gerecycled.

Penguin Colour Block ¼ Zip
Prijs: € 80
Een lichtgewicht pullover van voormalig winnaar van The Open Cameron Smith, die je probleemloos warm houdt als de temperatuur begint te dalen. Gemaakt van 45 procent gerecycled polyester met hoge vochtafvoerende eigenschapen, zodat je de hele ronde droog en fris blijft.

TravisMathew Roasting Hoodie
Prijs: € 140
Deze lichtgewicht hoodie is gemaakt van extreem zacht en ademend fleece, waardoor hij zeer comfortabel draagt. Handig, want je hebt 'm waarschijnlijk dagelijks aan. Het design heeft een moderne, getailleerde pasvorm en een doorlopende 'buidelzak' aan de voorkant.