Banen boeken vanuit de auto

Leading Courses & Faurecia Aptoide kondigen samenwerking aan, waardoor autobezitters onderweg golfbanen kunnen boeken.

leading courses

Leading Courses, Europa's grootste golfbaan vergelijkingswebsite kondigt haar meest recente partnerschap aan met Faurecia Aptoide, de toonaangevende automotive App Store, waardoor autobezitters over de hele wereld golfbanen kunnen vinden en boeken onderweg, direct vanuit het infotainmentsysteem van hun auto.

Faurecia Aptoide is een joint venture tussen Faurecia, een van 's werelds grootste ondernemingen op het gebied van autotechnologie, en Aptoide, een van de grootste onafhankelijke Android App Stores. Faurecia en Aptoide hebben in 2019 hun krachten gebundeld om Android App Store-oplossingen voor de wereldwijde automarkt te ontwikkelen en te exploiteren.

Innovatieve oplossing voor fanatieke golfers

Via de schaalbare en adaptieve App Store oplossing ontwikkeld door Faurecia Aptoide en omarmd door - onder andere - de BMW Group, biedt Leading Courses golfliefhebbers de mogelijkheid om eenvoudig golfbanen te vinden en te boeken direct vanuit hun auto, waardoor het toegankelijker wordt dan ooit. Deze samenwerking draagt bij aan de groeiende vraag naar "on the go" tee times.

Ruben Meiland, CEO bij Leading Courses:: "Deze samenwerking met Faurecia Aptoide is erg spannend en een grote mijlpaal voor de "on-the-go" ervaring van Leading Courses. We bedienen honderdduizenden golfers wereldwijd, velen van hen via onze mobiele app. We helpen ze om banen te vinden en te boeken die aan hun wensen voldoen, of ze nu vooruit plannen of ter plekke beslissen waar ze willen spelen. Door onze diensten beschikbaar te maken in auto's via de vooruitstrevende app-oplossing van Faurecia Aptoide, bieden we een fantastische service voor golfers over de hele wereld."

Thijs van Herkhuizen, General Manager bij Faurecia Aptoide, zegt: "Het is ongelooflijk waardevol om Leading Courses als partner te hebben, omdat het bijdraagt aan onze connected in-car ervaring door gebruikers van voertuigen in staat te stellen hun starttijd te reserveren vanuit het comfort van de auto. We zijn enthousiast om samen te werken en om de infotainment-ervaring aan boord verder vorm te geven."