Toptracer '9 Shot Challenge'

Toptracer organiseert ook dit jaar een wereldwijde '9-Shot Challenge'. Gratis natuurlijk. De eerste wedstrijd begint dit weekend op Pebble Beach.
Toptracer '9 Shot Challenge'

Toptracer werkt met virtuele banen op schermen, maar je slaat wel echt je ballen op een drivingrange. In Amerika en Azië is het systeem razend populair, terwijl in Europa vooral in Engeland, Duitsland en Frankrijk het aantal locaties groeit. In Nederland vind je Toptracer driving ranges op Prise d'Eau, Rosendaal, Amsteldijk en Links Valley.

Toptracer maakt het niet alleen mogelijk om virtueel op Pebble Beach, Torrey Pines, Kiawah Island en Royal St Georges te spelen, met de '9 Shot Challenge' kun je het op deze topbanen zelfs opnemen tegen spelers over de hele wereld.

Je kunt meedoen via een Toptracer-locatie of door het downloaden van de mobiele game-app WGT by Topgolf. Later in het jaar volgen toernooien op andere banen.

De eerste challenge wordt van 6 – 14 februari gespeeld op de Pebble Beach Golf Links. Je test hier je accuratesse met negen approaches van 94 tot 186 yards en krijgt in real-time te zien waar je in de ranking staat. De beste spelers in elke wedstrijd winnen prijzen als drivers, golfballen en WGT-abonnementen.

Lees HIER meer over deelname aan de 9 Shot Challenge.

Laatste nieuws