Sportief avondje uit op Amsteldijk

Een avond golfen op de mooiste banen van de wereld zonder daarvoor het land uit te moeten en mét een hapje en een drankje altijd onder handbereik? Het klinkt onhaalbaar, maar het kan heel dichtbij. Golf Amsteldijk organiseert in juli en augustus vrolijke golfavonden met de Toptracer als stralend middelpunt.
amsteldijk

Deze zomer kan je iedere zaterdagavond in juli en augustus genieten van een ontspannen avond uit met Toptracer bij Golf Amsteldijk. Kom langs met vrienden of het gezin en geniet van één van de arrangementen op de drivingrange.

Op deze avonden creëren we een gezellige sfeer met muziek, hapjes en drankjes en zitjes en tafels bij iedere bay. Uiteraard staat Toptracer garant voor een leuk sportief spel met de diverse spelmogelijkheden en de virtuele 18-holes golfbanen van over de hele wereld. Leenclubs en onbeperkt golfballen zijn inbegrepen bij de prijs. Tussen 19:00 uur en 22:00 uur kun je een bay reserveren voor één van de onderstaande arrangementen. Neem contact op met de receptie om jouw plek te reserveren!

Na het golfen nog even naborrelen? Dat kan op het terras van Brasserie 10, naast de golfbaan. Daar hebben we iedere zaterdagavond in juli en augustus livemuziek op het terras en kun je genieten van een heerlijke 3-gangen proeverij of een borrelplank. Reserveer je tafel hier.

DE ARRANGEMENTEN

Er zijn per bay maximaal 4 personen toegestaan. Bij ieder arrangement hoort het gratis gebruik van leenclubs en ballen.

Losse bay huur (€25,- per uur)

Toptracer & Snacks (€15,- per persoon)
1 uur Toptracer2 consumpties (frisdrank, bier, wijn)Bittergarnituur (3 hapjes p.p.)
Toptracer & Snacks uitgebreid (€25,- per persoon)
2 uur Toptracer3 consumpties (frisdrank, bier, wijn)Bittergarnituur ( 5 hapjes p.p.)
Toppers & Toptracer (€25,- per persoon)
1 uur Toptracer2 consumpties (frisdrank, bier, wijn)Diner met keuze uit de "Toppers van Amsteldijk" (De Van Schaikburger, Salade Amsteldijk of de Kippendijsaté)
Toppers & Toptracer uitgebreid (€37,50 per persoon)
2 uur Toptracer2 consumpties (frisdrank, bier, wijn)Bittergarnituur (4 hapjes p.p.)Diner met keuze uit de "Toppers van Amsteldijk" (De Van Schaikburger, Salade Amsteldijk of de Kippendijsaté)

Reserven kan door de receptie te bellen

(persbericht)

Laatste nieuws