PGA Holland verhuist naar Prise d’Eau Golf

PGA Holland en Prise d'Eau Golf sluiten een overeenkomst voor verregaande samenwerking op het gebied van opleidingen en wedstrijden. Na 5 jaar vertrekt PGA Holland van The Dutch, om te verhuizen naar Tilburg.

pga holland

De internationaal erkende opleider voor golfprofessionals, die studenten opleidt om golftrainingen te geven en baanlessen te begeleiden, vestigt zicht per 1 januari 2022 zal de PGA Holland op Prise d’Eau Golf.

Studenten zullen hier trainen, oefenen en wedstrijden spelen in het kader van hun opleiding tot golfprofessional.

'Prise d’Eau biedt met 27 holes, een mooi opgezette par3baan en diverse oefenfaciliteiten, inclusief het innovatieve toptracer, de basis die PGA Holland haar studenten wil bieden', aldus Frank Kirsten, directeur van PGA Holland.

Voor golfers op Prise d’Eau zal de komst van PGA Holland niet onopgemerkt blijven. Hedwig Wassing, directeur Prise d’Eau Golf: 'We zullen beter in staat zijn om golfers met verschillende ambities trainings- en lesprogramma’s op maat aan te bieden die aansluiten op individuele wensen, of die nu competitief of meer recreatief gericht zijn. Genieten van golf staat hierbij voorop.'